Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2009. 09:37h.

Harry Potter també s'estrena en català

Arriba a les pantalles catalanes la darrera pel·lícula de Rowling

Harry Potter també s'estrena en català

Harry Potter, en català

Demà arriba a les pantalles “Harry Potter i el misteri del príncep” basada en la novel·la homònima de J.K. Rowling. A la pel·lícula, Voldemort exerceix cada cop més poder sobre el món Muggle i Hogwarts deixa de ser un lloc segur. Dumbledore pressent  que s’acosta la batalla final i vol preparar en Harry per a aquest moment amb l'ajuda del seu vell amic, el professor Horace Slughorn.
 
Lauren Gràcia, Cinesa Heron City (Barcelona); JCA Multiplex (Alpicat); Cinemes Albèniz, Ocine Girona (Girona); Multicinemes El Nord (Granollers); Multicinemes Bages (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinema Segle XXI (Terrassa); Multicinemes Sucre (Vic); Multicinemes Porto Pi (Palma. Mallorca)
 
Aquesta estrena té el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Manuel, Besalú, 25/11/2010 - 23:17

Jo proposaria als exibidors i a tots el "damnificats" per la llei del cinema que durant un mes ho estrenessin tot només en català. LLavors es veuria si la gent hi va o no. Mentre s'hagi d'organitzar una romeria per trobar un cine en català les estadístiques no són vàlides.

#9 David, Hjhfffgjngggvvjcc, 14/11/2010 - 15:45

Tanta normalitzacio pero despres ningu les veu en catala i numes serveix per arruinar els cines d cataluña. Aixo si k fa vergoña.

#8 Artur, Barcelona, 15/07/2009 - 18:35

És que sembla que encara haguem de donar les gràcies perquè ens doblin les pel·lícules, quan hauria de ser la cosa més normal del món que en el nostre país poguèssim veure les pel·lícules en la nostra llengua...

#7 Montserrat, Arenys, 15/07/2009 - 17:46

És una vergonya que després de tants anys de Consorci de Normalització Lingüística encara no es pugui veure sempre el cinema en català, com els castellans poden fer-ho en la seva llengua . A més, només les passen a 15 cinemes. Ens neguen un dret.

#6 Julià, Barcelona, 15/07/2009 - 13:49

Esteve, preferiries que no s'estrenés en cap sala en català? No dic que això sigui ideal ni que no es pugui demanar més, però reaccioneu exactament igual, o pitjor, que si la notícia fos "Harry Potter no sestrenarà en catal enlloc".