Política · 17 d'Abril de 2017. 14:18h.

HazteOír crea escola

Podemos posa en marxa un autobús per denunciar la corrupció

HazteOír crea escola

Imatge de l'autobús de Podemos

Podemos ha posat en circulació pel centre de Madrid un autobús, batejat com 'Tramabus', per denunciar els casos de corrupció política. El vehicle està decorat amb els rostres de polítics com Jordi Pujol, José María Aznar, Felipe González, Mariano Rajoy o Rodrigo Rato. També hi apareixen les cares de l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa o l'expresident de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán.

tramabus2.jpg

El 'Tramabus' ha recorregut els llocs de la capital espanyola que Podemos considera claus per “entendre com funcionen les relacions de poder a Espanya”, com per exemple la Comissió Nacional del Mercat de Valors, les Torres Kio o les seus de les empreses d'Endesa i Iberdrola. D'aquesta manera, la formació morada vol “desemmascarar la trama” i “aprofundir en els principals protagonistes de la trama política i econòmica que configura el poder a Espanya”.

“La trama té noms i cognoms, a més d'una geografia concreta com la seu del PP”, ha assegurat el líder de Podemos, Pablo Iglesias, que juntament amb la portaveu de la formació al Congrés, Irene Montero, i altres diputats del partit, han fet el trajecte del 'Tramabus'. Iglesias també ha demanat “prohibir les portes giratòries” i “desparasitar les institucions” per “treure uns mafiosos que són els responsables que s'hagin perdut serveis socials”.

Aquesta campanya, inspirada a la que va engegar l'organització Hazte Oír contra la transsexualitat, no tindrà problemes per dur-se a terme perquè, segons l'Ajuntament de Madrid, no contravé l'ordenança de publicitat exterior.

Pablo Iglesias a l'interior del 'Tramabus'

23 Comentaris

Publicitat
#23 pepe.----, andorra, 19/04/2017 - 14:01

demagogia pura y dura, estos del partido montado por el regimen, cada dia tienen menos imaginacion. Pq creo q podemos y ciudadanos son partidos montados por el regimen para q el voto no se desmande, aparte de hacerle la vida imposible a los partidos no oficiales del regimen, como upyd y vox. El pri mont

#22 Alejandro, Barcelona, 18/04/2017 - 16:29

Sr. Iglesias. Cómo es que no ha puesto a Monedero y sus trapicheos y a Ramón Espinar y sus cocacolas? Menuda estrategia para adelantar su campaña. Se le ve el plumero

#21 Pimferrer 2.0, Bcn, 18/04/2017 - 00:37

La. Corrupcion podemita....Venezuela y la dictadura musulmana de Iran?

#20 Escèptic, Bcn, 17/04/2017 - 23:46

Ja comencem a canviar titulars conservant la mateixa notícia, a veure quants dies podeu aguantar aquesta tonteria fent petits retocs.

#19 Alejandro, Barcelona, 17/04/2017 - 23:37

Sr. Iglesias. En este autobús faltan los corruptos de Catalunya y algún trapicheo de Podemos¿ Se le ha olvidado o lo ha omitido expresamente?