Publicitat
Política · 8 de Gener de 2018. 18:08h.

"He aconseguit humiliar la Família Reial"

Santiago Espot considera que la multa de 7.200 euros per la xiulada demostra que "és una monarquia low cost"

"He aconseguit humiliar la Família Reial"

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, va afirmar que "segons la sentència, jo sol he aconseguit humiliar la Família Reial" i va assegurar que "simplement amb un manifest de 40 línies en català he tingut la facultat de coordinar a 100.000 goles perquè en un moment determinat xiulessin al rei d'Espanya, crec que pocs manifestos han tingut més repercussió política que aquest".

Espot va fer aquestes declaracions en una entrevista a ETB després de ser condemnat per l'Audiència Nacional a pagar 7.200 euros per ser el promotor de la xiulada a l'himne espanyol durant la final de la Copa del Rei de 2015. L'activista independentista va assenyalar que "si les injuries a la corona estan valorades en 7.200 euros, em sembla que és una monarquia low cost".

El president de Catalunya Acció es va mostrar crític amb la sentència apuntant que "el magistrat em fa un retrat psicològic, parla de mi com un personatge fanatitzat, és a dir aquí els jutges espanyols estan fent de psicòlegs respecte l'independentisme i d'aquí a traspassar una barrera que situï a l'independentisme en una espècie de malaltia mental doncs hi ha poca diferència".

Espot va considerar la sentència un exemple de com "l'Estat espanyol cataloga l'independentisme" i va apuntar que "el que no se sent espanyol ja té una espècie de tara, de disfunció mental i d'allí a pregonar l'extinció hi ha poc marge".

El líder de Catalunya Acció també va assegurar que "l'Estat espanyol és una entitat política que s'està dessagnant políticament" en l'entrevista a la televisió pública basca.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#27 Mariá, Lleida., 09/01/2018 - 20:30

Les de la corona amb les del pp i la arrimadas , es quedin TETRAPLEGI's i ARRUINAT's! !!!!

#26 Escrot, Barcelona, 09/01/2018 - 16:28

¿Y total para que ha servido todo Espot ? seguirás siendo español el resto de tu vida, nada cambiará, y morirás siendo un renegado de tus orígenes murcianos. Eso si, con unos miles de euros menos.

#25 M, Sabadell, 09/01/2018 - 14:53

Lo único que ha conseguido este pobre hombre, es pagar y hacer el ridículo.

#24 Angel, Barcelona, 09/01/2018 - 14:52

Humillante es que individuos como tu, pululen tranquilamente por la calle. Asi va este pais con gentuza como este tipejo....

#22 Asensio, Vilaseca, 09/01/2018 - 11:48

Los españoles no pagamos nada por humillar a la monarquía. Para eso el Rey es nuestro. Sólo pagan multas los que no tienen país donde caerse muerto. Como el Espot este de los "cullons"