Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2014. 13:00h.

“He servit lleialment Mas a les verdes i a les madures!”

Duran reivindica la seva fidelitat al president de la Generalitat i vol “refundar” Unió

“He servit lleialment Mas a les verdes i a les madures!”

Mas i Duran

El president d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, en la seva carta setmanal, nega que la seva renúncia tingui res a veure amb el procés sobiranista i considera que “rebaixar una mica la pressió que sovint es concentra sobre la meva persona també ens va bé a tots”.

Duran recorda que va ser nomenat secretari general de CiU per Pujol després de ser descartat per a presidir la Generalitat. “Però aquelles circumstàncies han canviat. Personalment vaig girar full molt ràpidament a la meva legítima aspiració de ser candidat a presidir la Generalitat i, en contra del que molta gent ha dit injustament, he servit lleialment el president Mas -moltes vegades des del desacord, com deia ell mateix-. A les verdes i a les madures!”.

D’altra banda, Duran, en referència a Unió, explica que "penso dedicar molt de temps” a “refundar un espai polític des de pautes i maneres diferents de fer política i des de valors morals, socials i cívics diversos que l'inspirin. He de dir-vos que ja he posat fil a l'agulla i que he començat converses i reunions orientades a assumir aquest objectiu”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Thor, Catalunya, 26/07/2014 - 13:58

Soc militant d'UDC, desde fa més de 25 anys. No marxaré encara que ho han intentat. Si vol una refundació, que MARXI d'una vegada ell, i tots els seus "palanganers". Ara com ara, solament està ELL i els estòmacs agraïts. Unió es un partit virtual, hologràmic. VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!

#7 ambaixadorCAT, UK, 25/07/2014 - 16:10

Refundar Unió? Duran, què collons pretens, dinamitar el procés? El que has de fer és fotre el camp definitivament i menys moviments d'amagat si no et sents còmode, i deixar fer a les noves generacions.

#6 Matgarida, Barcelona, 25/07/2014 - 15:51

Comprenc que Duran no se senti còmode amb aliats antijueus i pro Hamas. Al que no entenc és a Artur Mas.

#6.1 pep, manresa, 25/07/2014 - 16:43

No barregis temes que no hi ténen res a veure

#6.2 Margarida, Barcelona, 25/07/2014 - 18:23

#6.1

pep Israel, EEUU, el Vaticà, París, Bonn, la Unió Europea, etc necesiten saber on se situarà una Catalunya independent. I de moment s'inclina més cap a Palestina i el terrorisme islàmista que cap a les democràcies occidentals, amb tots els seus defectes.

#6.3 pep, manresa, 25/07/2014 - 19:13

No vulguis intoxicar Margarida, quan siguem independents això sera una democràcia, ja decidirem en cada moment qui ens governa i quin pensament ha de tenir sobre les diferents qüestions internes i externes, això ara no ho podem decicir nosaltres, per tant ningú n'ha de fer res

#5 nova unio, barcelona, 25/07/2014 - 13:52

Plega del tot i fes com Vila 'D'Abadal renúncia al sous i càrrecs tots esnse peros ni excuses

#4 Martina, Vilablareitx, 25/07/2014 - 13:51

Tendrá cara el tio. Siempre ha tenido dos caras, una en Cataluña y otra en Madrid. Y se va a quedar sin ser ministro, juas,juas,juas...