Política · 22 de Desembre de 2011. 18:02h.

"Hem aconseguit salvar el model català de comerç"

Puigcercós: "CiU, PSC i PPC volien obrir la veda a les grans superfícies comercials"

El president del grup parlamentari d'Esquerra, Joan Puigcercós, afirma en unes declaracions amb e-notícies que "hem aconseguit salvar el model català de comerç". El Parlament ha aprovat aquest matí la llei de promoció de l’activitat econòmica, la tercera de les lleis ‘òmnibus’, que revisa les previsions sobre la implantació d’establiments comercials.

Puigcercós ha explicat que han estat negociant amb CiU durant "dos mesos" per "frenar la voracitat de les grans superfícies comercials" que, en opinió del dirigent d'ERC, "perillava".

"CiU, de la mà del PSC i del PPC, volia obrir la veda i que qualsevol gran superfície pogués instal·lar-se a qualsvol polígon industrial", ha afegit. "Esquerra ha aconseguit un apcte amb CiU per preservar el model català de comerç".

Joan Puigcercós ha defensat que "el comerç ha d'estar a dins de les ciutats, no dels afores" perquè "estem finançant els accessos i els serveis a les grans superfícies". El president del grup d'Esquerra també ha assegurat que "hem aconseguit més coses" com que "les concentracions comercials que estan als afores puguins actualitzar-se si tanquen alguns comerços o créixer"

El diputat republicà defensa "l'equilibri entre la gran superfície i la botiga tradicional" perquè "països que han apostat només per les grans superfícies com França han acabat desertitzant el centre urbà".

Puigcercós, al Parlament

12 Comentaris

Publicitat
#12 JJJ, BCN, 26/12/2011 - 22:19

No tens ni idea, el comerç viu en simbiosis amb les grans superficies, pero tu que en saps! TALOS!

#11 Kropotkin, Vic, 23/12/2011 - 11:54

Acabar con el paro no es importante. Lo que importa es que los parados lo sean "a la catalana" y que no pierdan el dominio del catalán. Es raro que no obliguen a los parados a tener el nivel C de catalan para poder cobrar. Estos izquierdistas que tenemos son penosos.

#10 Jordi, girona, 22/12/2011 - 20:32

Encara xerra en puigcercós. Em pensava que havia emigrat.

#9 Jordi, Barcelona, 22/12/2011 - 20:09

Però encara volta per aquí aquest? Que no havia dimitit, després de perdre més de la meitat de diputats?

#8 Pere, BCN, 22/12/2011 - 19:51

Si de debò CiU ho volia entenia prou amb el suport del PSOE i del PPC, no necessitava els vots d'Esquerra. Per tant menteixen, més ben dit, L'esquerra del tripartit, la del Carod, la del Puigcercos, la d'Anna Simó menteix, com sempre