Publicitat
Política · 9 de Juny de 2009. 21:34h.

"Hem avançat fins on s'ha pogut amb el català a Europa"

Zapatero diu que aquest "no és un tema menor" per a ell

"Hem avançat fins on s'ha pogut amb el català a Europa"

El president Zapatero, en una imatge d'arxiu

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat aquest dimarts al Senat que el seu govern "ha avançat fins on ha pogut" en la negociació amb les institucions europees per impulsar el reconeixement del català a Europa. No obstant, s'ha mostrat obert a escoltar i "estudiar" les propostes que li arribin en aquest sentit.

Segons Zapatero, els passos fets fins ara demostren que aquest "no és un tema menor" per a ell, perquè va ser el seu executiu el que va "obrir la porta" perquè el català i la resta de llengües cooficials es poguessin utilitzar a les institucions europees i ja s'hagin estrenat als consells de ministres.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Santboià, Sant Boi Llobregat, 10/06/2009 - 19:05

No és veritat, els Jutges i Secretaris judicials que viuen a Catalunya no tenen la obligació de conèixer el català i en canvi jo tinc la obligació de conèixer el castella a Catalunya. No som tots els espanyols iguals, per raó de la llengua, ZP?.

#8 ryben, Sanfe, 10/06/2009 - 13:54

ZP es de risa, quiere y no puede. Dice una cosa y lo contrario. Y todavía hay quien se deja embrujar por la propaganda y la agitación de la secta socialista. Por algo estamos a la cabeza en fracaso escolar de la UE. Tenemos 10M de fanáticos y paletos.

#7 Beto, Barcelona, 10/06/2009 - 13:39

Aquest senyor ha esdevingut un insult a la intel·ligència.Tots sabem que la oficialitat o no del català a Europa depen del govern espanyol.

#6 Fran, Llinars, 10/06/2009 - 12:59

Au va ZP s´et veu el llautó.Si tan progre ets,fes q el catala i totes les demes llengues espanyoles es poguin parlar al parlament espanyol.Te tota la logica,pero no dones x mes.A Europa es riuen d tu x la teva incongruencia.

#5 Español, España, 10/06/2009 - 10:32

¿Y que pasa con el Aranes,el Euskera, el Gallego, el Bable, el Murciano,etc etc...? ¿Que es el Catalan para tener prioridad sobre los demas idiomas? En España el idioma oficial es el Español.Todos los demas ,que los hablen en su cueva.