Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 12:57h.

Hereu adverteix Tura que posarà "tota la passió" per ser candidat

Deixa clar a Mascarell que "no admetré retallades a Cultura per part del govern de Catalunya"

Hereu adverteix Tura que posarà "tota la passió" per ser candidat

Hereu i Tura, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Barcelona i candidat a encapçalar la llista del PSC a les municipals, Jordi Hereu, en declaracions a Ràdio 4, ha manifestat que "no vull avançar esdeveniments perquè Montserrat Tura encara no ha dit si vol donar el pas. En tot cas, reafirmo la legitimitat que té de fer-ho i per tant el respecte".

Jordi Hereu ha dit que "preveu" que hi hagi unes primàries per elegir el candidat i ha assegurat que ell les afrontarà "amb plena disposició" i "amb tota la passió, tota l'ambició i, evidentment, amb tota l'acceptació del resultat democràtic" .

"Jo em sento acompanyat per la gent que m'ha de donar suport. Jo em dec a Barcelona i en, primer lloc, als companys del partit de Barcelona", ha afegit.

"Em sembla legítim que les coses es posin a debat. El que m'agrada és que es parli clarament, que es diguin les coses a la cara i que es faci en el temps i la manera correcta, i espero que això és el que podrem fer", ha comentat l'alcalde socialista de Barcelona.

Sobre la decisió de Mascarell d'incorporar-se gobeirno de CiU, ha considerat que "des del punt de vista polític, és com a mínim sorprenent". "Sembla estrany intentar construir una alternativa, per exemple, per assumir l'alcaldia de Barcelona amb un projecte polític i, en 24 hores, ser conseller de Cultura d'una altra opció política", ha afegit.

En aquest sentit, ha advertit que "no admetré retallades a Cultura per part del govern de Catalunya i espero que ell ho defensi".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 anna, barcelona, 12/01/2011 - 18:13

si hi ha retallades a tot arreu, també n'hi haurà d'haver a cultura, no? perquè no n'hi hauria d'haver? si no hi ha diners per pagar res perque el tripartit s'ho ha patejat tot!!!!!

#1 ÀNGELS CALVO, Barcelona, 12/01/2011 - 14:27

Aquest senyor hauria de posar tota la passió a casa seva que els barcelonins n´estem d´ell com dels quatre genets de l´Apocalipsi. La ciutat està bruta, insegura, els comerços pleguen i a sobre els ciutadans estem cruixits d´impostos. Volem un canvi i l´esperem COMO AGUA DE MAYO.