Política · 14 de Desembre de 2008. 18:19h.

Hereu avisa que el finançament és "irrenunciable"

"El PSC, ni pot ni vol desvincular-se d'aquest objectiu"

Hereu avisa que el finançament és "irrenunciable"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha advertit, quan es desenvolupa un debat sobre la posició que ha d'adoptar el PSC en la votació dels Pressupostos de l'Estat, que els socialistes catalans no renunciaran a aconseguir un bon model de finançament per a Catalunya, que és "fonamental" i "irrenunciable". Hereu ha fet aquestes afirmacions la vigília que l'executiva dels socialistes catalans es reuneixi per determinar la posició dels 25 diputats del PSC al Congrés en la votació sobre els Pressupostos Generals de l'Estat per al pròxim any.

L'alcalde no ha volgut avançar si és partidari o no que els diputats del PSC s'abstinguin en aquesta votació per pressionar al Govern espanyol perquè presenti una bona proposta de finançament autonòmic abans de cap d'any, però ha deixat clar que els socialistes catalans no renunciaran a obtenir un bon model.

Després de la reunió del consell d'alcaldes del PSC, que agrupa els 22 alcaldes socialistes de poblacions catalanes amb més de 40.000 habitants, Hereu ha dit que "el PSC, ni pot ni vol desvincular-se d'aquest objectiu, ja que és irrenunciable", i ha afegit que és "fonamental" per a Catalunya tenir un millor sistema de finançament, perquè ha passat en els últims anys de sis milions d'habitants a set i mig.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gina, de Gracia, BCN, 15/12/2008 - 13:38

Jo no se si es irrenunciable o no, pero al que Si renunciaria es a tenir al babau del Hereu com alcalde de Barcelona.

#2 Josep-Empordà, Palafrugell, 15/12/2008 - 09:37

A Barcelona tenen un "alcalde anunci". Tot s'ho gasta en fer-se autopropaganda.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/12/2008 - 23:27

Aunque sea irrenunciable no lo debe de ver muy claro porque de momento nos sube los transportes en más del triple de la inflación en los bonos más usados.