Publicitat
Política · 3 de Març de 2011. 12:48h.

Hereu creu que Chacón pot substituir Zapatero

"És un escenari que es pot contemplar, que es pot donar"

Hereu creu que Chacón pot substituir Zapatero

Hereu, durant l'entrevista

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en una entrevista a TVE, ha reconegut que veu a la ministra Carme Chacón com a possible líder del PSOE. L'alcalde creu que "és un escenari que es pot contemplar, que es pot donar".

També ha reconegut que "hi ha debat al PSOE sobre Zapatero, però hi ha debats que no s'han d'obrir si no hi ha una tesi certa". Per Hereu, Rodríguez Zapatero ha de prendre la decisió de si es presentarà a les eleccions generals quan ell vulgui. A més, ha assegurat que comptarà amb la presència de Zapatero en la seva campanya electoral "per defensar aquest projecte".

Sobre les eleccions del 22 de maig, Hereu reconeix que les enquestes no li són favorables perquè "el pes de la crisi econonica és fonamental i per això superar la crisi econòmica és la clau i tots hem de cooperar: Estat, comunitats autònomes i també les ciutats ".

Hereu afirma que després de guanyar les primàries se sent "més fort". En la mateixa línia, considera que el PSC també surt enfortit. També ha afirmat que "per a res penso en liderar el PSC. No té cap sentit que jo aspiri a més coses, perquè per a mi Barcelona és la meva aspiració". A més, ha assegurat que si perd les eleccions servirà a Barcelona des de l'oposició.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 03/03/2011 - 20:33

Cualquiera que sustituya a Zapatero será una mejora.
Hasta la mula Francis sería capaz de gobernar mejor que la lumbrera de la Alianza de Civilizaciones

#3 kimet, hospi, 03/03/2011 - 16:05

La chakon segur que es prou inepte com per ser candidata socialista. Xerra molt, escup al plat de catalunya i a sobres hi te una colla de potuls que l'aplaudeixen.

#2 jajajajaaaa, barcelona, 03/03/2011 - 13:28

si jajajajajjaaa com continui Mas "manostijeras" carregant-se les politiques socials...per cert quin es el programa de Trias, estar calldet perque no se li sentin les bejenades? que es jubili ja

#1 Salva, Barcelona, 03/03/2011 - 13:11

A Hereu el substituirà Xavier Trias, i per golejada!!