Publicitat
Política · 4 de Juny de 2009. 20:16h.

Hereu desaprofita l'ocasió

L'alcalde de Barcelona evita reivindicar el finançament autonòmic i el municipal

Ni el finançament autonòmic ni el finançament de la Carta Municipal ni la justícia de proximitat. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha desaprofitat la visita a Barcelona del president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per a plantejar algunes de les assignatures pendents que té la capital o el país en un excés de cortesia institucional. En una breu intervenció al Saló de Cent, Hereu ha utilitzat diverses vegades la paraula "agradecer" però només ha reivindicat el municipalisme com a "factor de transformación de la realidad".

Zapatero, per la seva banda, ha parlat de la necessitat de millorar el finançament local, però no ha esmentat el finançament de Barcelona que, segons la Carta Municipal aprovada pel Congrés, també té dret a percebre per serveis municipals que corresponen a l'Estat. El president del Govern espanyol també ha destacat el paper dels ajuntaments contra la crisi, però no ha esmentat en cap cas el finançament autonòmic.

El cotxe oficial de Zapatero, en sortir de l'Ajuntament
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Roser, Barcelona, 05/06/2009 - 16:07

"Hereu desaprofita l'ocasio". Que la desaprofita...?. Qui es creu que tenia la intenció de fer-ho, de "donar la cara"?. No cal ser gaire astut per a intui que es quedaria ben indiferent, amb un sonriureben ben mecànic.

#6 Mireia, BARCELONA, 05/06/2009 - 13:41

No puc dir això que d'estudiant ja era un llepaculs, ja que no vaig estudiar amb dit "senyor"; però sí puc dir que conec 2 persones que havien estudiat junts i ja m'havien dit el mateix. I que això de comprometre's no era precisament el seu fort.

#5 Jaume, Tarragona, 05/06/2009 - 11:46

No digueu mentides, no va desaprofitar cap ocasió. Mai han tingut vocació de reivindicar res. Aquesta gentota als espanyolots els xupen la polla.

#4 Castells, Bcn, 05/06/2009 - 10:34

De estudiant ja era el clasic llepaculs i pilota de la clase; i ara, de gran, continue fent el mateix.

#3 Rosa, BARCELONA, 05/06/2009 - 09:14

Per a estar al poder, i per tant, no desanganxar-se de la "gran poltrona" es perd la dignitat, la vergonya i el que sigui. El poder i els diners abans que res. I pensar que encara hi ha babaus que van a votar...!.