Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2009. 20:30h.

Hereu es 'refugia' al Marroc

Picabaralla entre CiU i PSC en absència de l'alcalde

Hereu es 'refugia' al Marroc

Un moment de la trobada de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb el  primer ministre del Marroc, Abbas El Fassi

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha viatjat al Marroc per "enfortir les relacions polítiques" i analitzar diversos projectes de col·laboració, segons va declarar abans d'iniciar el viatge. I mentre Hereu es troba al país nord-africà, a Barcelona CiU i el PSC han protagonitzat un enfrontament municipal.

Marroc és considerat per l'alcalde com "un país estratègic" per a Barcelona, i Hereu està convençut que "ens interessa enfortir les relacions polítiques i també les culturals i comercials". Amb aquest objectiu, està mantenint diversos contactes, entre ells amb el primer ministre, Abbas El Fassi; el ministre d'Afers Exteriors; el responsable d'assumptes d'immigració; els presidents del Parlament i del Senat marroquins, i l'alcalde de Rabat.

Amb Hereu al Marroc, l'alcalde accidental de Barcelona, Carles Martí, ha exigit al president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, que "reconegui" que CiU va utilitzar fons rebuts de la fundació Palau de la Música Orfeó Català en la precampanya electoral del 2007.

El grup municipal de CiU, que presideix Xavier Trias, ha reaccionat i ha acusat en un comunicat a Martí de realitzar una "utilització partidista i indigna del càrrec d'alcalde accidental". També ha afirmat que aquesta actitud és "un nou exemple d'acció política deshonesta i de baix to".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 21/10/2009 - 12:53

Encare haurem de donar gracies a la Constitució Espanyola,per impedir de moment els vots marroquins a Casa Nostra.Si fos per aquesta colla ya votaríen tots,es lo que busquen.Per cert a Manresa ya no es diu axís,are és Morolandina...Paraula del Casal

#4 Llobet, Vilamacolum, 21/10/2009 - 08:27

Hereu es 'refugia' al Marroc
I els caps de setmana i vacances va a L'Armentera. I es tan simpatic, potser massa i tot, sembla un afeminat.

#3 Alexia, Manlleu, 21/10/2009 - 08:09

Infames!!

#2 Ramon, el masnou, 20/10/2009 - 23:00

Ara entenc perquè hi ha tants "nous catalans" a Barcelona...Li deuen pagar bé per portar-los..i per mantenir-los és clar..

#1 Tià, Paisos Catalans., 20/10/2009 - 22:40

Hereu,et pots quedar al Marroc;baja,que has anat de vacances pagades per tots els contribuents.Carles:no sé si fas bé la declaració de renda;si la féssis real,ja veuriem si acusarieu.El sou en especie també es declara,fer turisme amb tot pagat,també.