Publicitat
Política · 12 de Juny de 2010. 15:22h.

Hereu fa marxa enrere

L'alcalde de Barcelona assegura ara que tornarà a ser candidat

Hereu fa marxa enrere

Hereu, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha confirmat ara la seva intenció de ser el candidat del PSC a les eleccions municipals de 2011, després que només fa uns dies digués que desconeixia si ho seria davant de les especulacions que situaven com a alcaldable l'exregidor i exconseller Ferran Mascarell.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha subratllat que és un "apassionat" de Barcelona, que està disposat a donar-ho tot per la ciutat i que es veu com a candidat "amb un rotund sí".

Malgrat tot, els dubtes d'Hereu van provocar la ràpida reacció del director de campanya del PSC, Jaume Collboni, que va apuntar que l'alcalde és "el millor i l'únic candidat" del partit. En el mateix sentit, es va pronunciar el secretari d'Organització del PSC de Barcelona, Albert Aixalà.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Ramon, Barcelona, 14/06/2010 - 00:39

El PSC organitza actes cap de setmana rere cap de setmana, l'única finalitat dels quals és extraure'n un tall d'obligat inseriment en els TN amb l'excusa de la cobertura noticiosa de l'acte. Què, Convergència, Telecambrils continua tan partidista?

#8 Núria, Reus, 13/06/2010 - 14:36

Per ser que tots dos estan ben follats i ben cobrats, sobretot el taxista en proporció al seu nivell d'estudis, tenen uns caretos que n'hi ha per llogar-hi cadires.

#7 tomàs, barcelona, 13/06/2010 - 11:59

Barcelona té força i per governs muncipals que lhan posat al món. Shan fet errors, però Barcelona no es pot privatitzar ni pot estar en mans del diner. Un Ajuntament d'esquerres és la millor garantia que sigui per la gent. Ànim alcalde!

#6 laila, bcn, 13/06/2010 - 11:44

I a sbore diu que "es el seu destí", m'ha sonat a la unidad de destino en lo universal.FORA HEREU-FORA PSC

#5 David, Barcelona, 13/06/2010 - 09:26

Millor, així ja tenim molt clar a qui no votar.