Publicitat
Política · 14 de Maig de 2010. 17:06h.

Hereu fa servir seus del PSC per la consulta de la Diagonal

El PPC denuncia que s'utilitzen "com a punt de votació"

Hereu fa servir seus del PSC per la consulta de la Diagonal

Una seu del PSC a Barcelona, com a punt de votació

El líder del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha denunciat que a la seu del PSC al carrer Art "hi ha un cartel del consistori com a punt de votació de la consulta de la Diagonal".

Fernández Díaz ha demanat explicacions al govern municipal "sobre els diferents punts extra de votació que han aparegut a Barcelona" i ha reclamat "objectivitat i transparència", així com "una investigació sobre les irregularitats que s'estan produint en les votacions".

El dirigent popular ha afegit que "Hereu, no content amb posar publicitat de l'Ajuntament al servei de la seva consulta de la Diagonal, ara fa servir seus del PSC en els districtes com oficines de votació. Es confirma que cada dia que passa la consulta és més innecessària i vergonyosa, a més de suposar un malbaratament de més de tres milions d'euros en plena crisi".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 lupe, barcelona, 14/05/2010 - 18:35

La situacion del PSC es dramatica porque ha excenificado una deriva nacionalista (cat) inequivoca y quienes lo votan lo hacen con otras expectativas bien distintas asi que el drama está servido para las próximas donde dificilmente podrá engañar de nuevo.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 18:02

Lo único que le falta a Hereu es que le sorprendan por la noche en su despacho, con el catastro municipal sobre la mesa, metiendo datos a mansalva y haciendo votar a inocentes ciudadanos a favor de sudisparate.
Por lo menos esta trampa saldría gratis