Publicitat
Política · 2 de Juliol de 2015. 12:41h.

Hereu i Puigcercós alerten sobre Colau

Advertiment contra el “populisme” d’esquerres

Hereu i Puigcercós alerten sobre Colau

Hereu i Mayol, ahir a la UPEC

L’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i l’expresident d’Esquerra, Joan Puigcercós, van reivindicar ahir la responsabilitat de l’esquerra en època de “populismes” durant un debat celebrat a la Universitat Progressita d’Estiu de Catalunya -que enguany se celebra a la seu de CCOO a Barcelona- sobre “La vida més enllà de la política”.

Hereu va afirmar que “sempre defugiré de desprestigiar la imatge de la política” perquè “és una de les activitats més nobles que un pot viure”. L’alcalde, que va confessar que s’havia fet autònom, es dedica ara a projectes de consultoria en matèria d’urbanisme.

“Jo estic a favor de la política i estic en contra dels populismes que se la volen carregar”, va insistir. Jordi Hereu, en una velada al·lusió a Ada Colau, va manifestar també que “les formes són importants” i que la democràcia també “és institucional”.

L’exalcalde va expressar, d’altra banda, el seu compromís amb el PSC “ara al 2015” perquè “jo no seré dels que van per les cantonades denigrant-lo”, però es va declarar “encantat de la vida” amb el seu pas al sector privat.

Joan Puigcercós, per la seva banda, també va insistir contra el “purisme” i va manifestar que “el populisme acaba provocant efectes no desitjats”. “Quan gent valuosa no vol assumir responsabilitats polítiques tenim un problema”, va afegir.

Puigcercós, i altres membres de la taula rodona, ahir a l’UPEC

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Xavi, barna, 02/07/2015 - 18:46

jordi torna!!!!!

#6 Alfons Maristany, BCN, 02/07/2015 - 17:55

Un gran alcalde Honesto y trabajador.
Jordi te añoramos

#4 El mico de l'anís, Badalona, 02/07/2015 - 15:02

Una activitat noble, la política? Au, va! Ves a cagar a la via!

#3 Neferu, Barcelona, 02/07/2015 - 13:39

Mira quién va hablar , ¡¡¡¡ el que nos hizo gastar 3 millones de en la consulta sobre la Diagonal !!!!!

#2 zeppelin74, bcn, 02/07/2015 - 13:38

La Colau és populista,però la dóna que està al seu costat a la foto també ho era i estava al ajuntament quan vosté era alcalde.Ningú recorda les bicis elèctriques?

#2.1 un Ex, de tot tot i tot, 02/07/2015 - 15:01

i la pasta gastada emb els arbres "megaxupiguais" a pedals del Nadal, guardadets a les depedendències municipals com a xatarra