Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 17:33h.

Hereu manté Bragado al capdavant de set càrrecs

CiU i PP demanen el seu cessament del tot

Hereu manté Bragado al capdavant de set càrrecs

Imatge d'arxiu de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu

El quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado, encara conserva, a més de la tinença d'alcaldia, sis càrrecs, després que l'alcalde, Jordi Hereu, l'hagi rellevat en les seves funcions al capdavant d'urbanisme per la seva imputació en el cas de l'hotel del Palau de la Música.

Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP, ha enumerat en un comunicat els càrrecs que, a més de seguir com a tinent d'alcalde, manté García-Bragado, ja que és president de Paisatge Urbà, Institut Municipal d'Urbanisme, Patronat de l'Habitatge, Bimsa, Bagursa i Pro Nou Barris.

Tant Fernández Díaz com el president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, demanen que García-Bragado sigui destituït com a tinent d'alcalde, el que implicaria que hauria de deixar els sis càrrecs restants.

En el mateix sentit s'han pronunciat el regidor i president d'Unió Democràtica de Barcelona, Gerard Ardanuy, i la Unió de Joves de Barcelona, que consideren que García-Bragado no hauria de mantenir cap càrrec.

De la seva banda, el director de la fundació CatDem (coneguda anteriorment com Trias Fargas), vinculada a CDC, ha afirmat que "és bastant incomprensible" que ell, "que no he vist el senyor Millet en la vida, dilluns vagi a declarar a la comissió del Parlament, i el senyor García-Bragado, que ha estat imputat, no hi vagi".

També s'ha pronunciat la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), que ha demanat la destitució "immediata i total" de García-Bragado, i el vicepresident de l'entitat, Jordi Giró, ha afirmat que volen que deixin el consistori tots els "ganduls que es dediquen a la corrupció".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 enric, Barcelona, 02/07/2010 - 00:43

Una pregunta, molt sencilla. Quan cobra a final de mes dels diners dels ciutadans per tenir aquests SET CÀRRECS??