Publicitat
Política · 17 de Març de 2009. 17:45h.

Hereu no aconsegueix que l'Estat pagui la Sagrera

Els diners sortiran de la disposició addicional tercera de l'Estatut

Hereu no aconsegueix que l'Estat pagui la Sagrera

Jordi Hereu i Magdalena Álvarez

El Ministeri de Foment "està d'acord" en financiar les obres de l'estació de La Sagrera amb els fons de la disposició adicional tercera de l'Estatut, segons ha explicat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Hereu, que s'ha reunit amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha explicat que a més s'articularà un grup de treball que analitzi de forma tècnica l'impacte de l'obra.

Pel que fa a l'estat del projecte de l'estació, l'alcalde ha explicat que s'està treballant en el projecte executiu i en el desenvolupament dels accessos. A més, ha explicat que s'ha establert un mecanisme per a què Foment, la Generalitat i l'Ajuntament puguin treballar plegats.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alaguait, BCN, 18/03/2009 - 08:53

Això a compte que Fomento ho havia de pagar amb la venda d'oficines i pisos dels terrenys però amb la crisi. La pregunta:Quan tornin a pujar i ho vengui ens tornaran els diners? Al final Catalunya sempre paga. Collonut Hereu. I la resta de CAT? Som rucs.

#3 Hug, Begur, 17/03/2009 - 18:29

Segur que l estat tampoc va pagar Atocha ni la t 4 ni el tunel que tenen per abaix de Madrit... Som ciutadans de segona a espanya. No ni ha cap dubte.

#2 Hug, Begur, 17/03/2009 - 18:17

Donc ja podem anar esperan.... I que passa amb l impost de succesions?

#1 Pau Casals, Girona, 17/03/2009 - 18:11

Qui ha pagat Atocha , i les demés estacions repartides per Espanya ?
No hase falta desir na mas ( Bernd Schuster )