Publicitat

"En el futur, els ciutadans ja decidiran", assegura l'alcalde de Barcelona

Hereu repeteix

Hereu, durant la visita a les obres de pavimentació del carrer Aragó, a Barcelona, que ha fet aquest diumenge (foto: ACN / Laura Busquets)

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha confirmat que serà el candidat del PSC al'alcaldia de Barcelona en les properes eleccions municipals, i ha assegurat que ho fa "en plena confiança i en plena tranquil·litat".

En una visita a les obres de pavimentació del carrer Aragó, Hereu ha optat per continuar treballant en el seu projecte de ciutat, i ha afegit: "Ens toca afrontar els reptes del present i del futur, i en el futur els ciutadans ja decidiran".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 luis, Barcelona, 16/08/2010 - 20:48

Como ciudadano, estare muy contento de que perdamos a Hereu como alcalde especialmente por su implantacion del area verde de aparcamientos, donde por ejemplo Gallardon, almenos permite un pago anual de 24 euros versus el euro semanal de Barcelona.

#5 Forsaken, BCN, 16/08/2010 - 19:10

Quan ho va saber el Trias, es va fotre un tip de cava.

#4 Ciudadanista, Barcelona, 16/08/2010 - 10:46

Mal está el PSC si no tiene recambio. Hereu ha demostrado su incompetencia en el proyecto y consulta sobre la Diagonal, en el acuerdo especulativo con Laporta para recalificar el Miniestadi, en instalar los bomberos en el Parc Joan Miró, etc.

#3 guillem, bcn, 15/08/2010 - 22:20

Amb els socialistes, acabarà passant el que ha passat amb els capellans, ja ningú se'ls creu ni els respecta...Naveguen entre la incompetència, la corrupció, el nepotisme, les perversions sexuals i sempre sempre la santa hipocresia!

#2 guillem, bcn, 15/08/2010 - 22:17

Ostres, quina panxa, no sabia que estigués tan gras! Ja se sap, els socialistes són del morro fort...que li preguntin a l'alcalde de Sta Coloma, jajaja