Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2011. 09:09h.

Hereu titlla Trias de "titella"

Considera que "Mas ens arruinarà" si CiU obté l'alcadia

Hereu titlla Trias de "titella"

Trias i Hereu, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en una entrevista a El Periódico, explica que en cas de perdre "em quedaré treballant per Barcelona des de l’oposició. Però no ho preveig. Si ens ho creiem, la victòria és a les nostres mans. Hem de despertar la Barcelona progressista. I em dirigiré també als centristes d’aquesta ciutat, perquè el meu model els convé. I és que al davant tenim l’antítesi del nostre model".

"Barcelona és un poder en si mateix i no pot estar subordinada. Em preocupa en gran manera la subordinació en què cauria la Barcelona de CiU. De Trias amb Mas. Barcelona és la institució més solvent, però amb un titella com a alcalde ens arruïnaran. Ens absorbiran des del punt de vista institucional", alerta.

"¿Ha obert la boca Trias davant la reducció del nombre de mossos? ¿I de la laminació de la sanitat pública? ¿I sobre la cultura? Tenim un conseller [Ferran Mascarell, exalternativa a Hereu com alcaldable del PSC] que s’ha empassat el que va afirmar fa tres mesos en una declaració i ara s’empassa les retallades. L’alcalde no pot ser un delegat del Govern a Barcelona", conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Carrasclet, Girona, 21/02/2011 - 15:23

Aquesta sí que és bona, que el pallasso del l'Hereu digui això del Trias quan ell és un dels personatges més bufonescos i esperpèntics del panorama polític mundial.

#16 Ramon, Barcelona, 21/02/2011 - 15:11

Xavier Trias en tindrà prou sumant més que sucursal del PSOE més ecopastanagues. Pobre d'Esquerra, si renova tripartits. Seria la seva sentència de mort política. Llavors sí que ja segur que Solidaritat no tindria aturador i a les imminents estatals els enviaria a extraparlamentaris de pet.

#15 Albert, Barcelona, 21/02/2011 - 14:35

Per mi perdrà les eleccions però serà lamentablement alcalde de nou. El tripartit està cantat aquest cop. ERC PSC IC han perdut massa llocs de feina a les autonòmiques. Per supervivència pactaran sense dubte per salvar ajuntaments i diputació.....s'hi juguen massa econòmicament parlant.

#14 Red Baron, Viladecavalls, 21/02/2011 - 14:12

Hereu, a quina mesa has anat a votar per la independencia?

#13 Ramon, Barcelona, 21/02/2011 - 13:09

Ara diré una cosa políticament burra de dir-la ara però m'és ben igual: Hereu, tot i que comunica com el cul, em sembla menys impresentable que els anteriors sofàs sociates a l'Ajuntament de Barcelona. El PSOE perdrà amb el candidat que menys animalades antisistema gosa dir.