Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2010. 15:30h.

Hereu veu el PSC "difuminat" pel tripartit

Creu que després de set anys "no han pogut expressar el que el socialisme és i representa"

Hereu veu el PSC "difuminat" pel tripartit

Hereu, a TVE

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha dit que el tripartit de la Generalitat ha fet perdre personalitat als socialistes catalans, per als qui ha demanat més suport de cara a les eleccions del 28 de novembre. "Com a fórmula política -el tripartit- ens ha fet perdre part de la nostra personalitat", ha manifestat. "Ens ha difuminat", ha afegit.

En una entrevista a TVE, l'alcalde socialista ha considerat que després de set anys de tripartit els socialistes "no han pogut expressar el que el socialisme és i representa", i ha assegurat que lluitarà perquè José Montilla segueixi sent president de la Generalitat i "amb molta més força".

Davant d'unes enquestes que vaticinen una derrota en les catalanes, i les municipals a Barcelona --per a les quals ha reiterat que es presentarà com a candidat del PSC--, Hereu considera que necessiten recuperar el suport de la seva base social. "Som catalanistes però no nacionalistes", ha insistit.

Veu el PSC "entre dos focs": el nacionalisme espanyol "un xic excloent" i el català independentista. Segons ell, entre els ells hi ha un espai en mig majoritari si el saben capitalitzar, cosa que no ha fet el tripartit malgrat que el pas de l'esquerra per Catalunya "ha estat fonamental", amb polítiques com la cohesió social que marquen "un abans i un després".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/11/2010 - 20:13

Cierto que no han dado una imagen de lo que el socialismo es y representa pero nos han dado a los ciudadanos una imagen tan clara de lo que es y representa el PSC que lo van a notar en la debacle que van a tener en la s elecciones autonómicas y municipales.
Podemos perdonar pero no olvidar

#9 24 díes (i també 8 mesos) i al carrer, Barcelona, 05/11/2010 - 09:07

Perdoni, però la difuminació comença amb personatges tant grisos com Clos, Montilla o vostè mateix i personatges tètrics movent els fils con en Zaragoza o en Ferrán. Amb tota aquesta fauna, a què volen aspirar?

#8 Frank, Berga, 04/11/2010 - 22:20

Eso lo sabiamos los votantes del PSOE de Cataluña que somos mucho y hemos tenido que sufrir como toda la politica pasaba por la caspa nacionalista pero ahora ya es tarde y no nos vais a engañar mas y vuestro futuro se pone negro como los sobacos de un grillo.

#7 Jordi Tallaferro, Barcelona, 04/11/2010 - 21:37

Però si vostés van abandonar el socialisme per fer de socialdemòcrates descafeïnats.No li extranyi que cada vegada sembla més de dretes doncs no li veiem propostes de Justícia social ni de defensar l'orgull de ser català davant el que ens llençan des de Madrid.

#6 Ciudadanista, Barcelona, 04/11/2010 - 19:18

No sabe donde pasa, lo ve todo borroso, difuminado, ha perdido la personalidad. Pero ¿qué socialismo quiere expresar, el obrero o el catalanista de la nación? El nacionalismo identitario romántico y la lucha de clases son cosas del pasado. El siglo XXI globalizado es tiempo de CIUDADANISMO.