Política · 22 d'Octubre de 2009. 22:08h.

Herrera demana Interior

El cap de llista d'ICV afirma que no renunciarà a cap conselleria en el cas que es reediti el tripartit 

Herrera demana Interior

Herrera, en una imatge d'arxiu

El secretari general d’Iniciativa per Catalunya-Verds i portaveu al Congrés dels Diputats, Joan Herrera, ha assegurat que la formació ecosocialista no renunciarà a cap conselleria del Govern, en el cas que es reediti el tripartit després dels comicis del 2010. En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Herrera ha defensat la gestió de Joan Saura al Departament d’Interior, tot i les crítiques rebudes des d’alguns sectors.

“Nosaltres", ha afirmat, "no renunciarem a cap conselleria, i l’hi dic perquè hi ha vegades que es diu: ‘Iniciativa hi ha determinades conselleries que no les pot portar’, i no només li parlo d’Interior: Economia, Política Territorial, sembla com si hi haguéssin terrenys vetats, i sí que li dic que abans de les carteres estaran les polítiques”.

Preguntat per Interior, Herrera ha dit que quan la conselleria que lidera Joan Saura “ha fet errors s'han acceptat i s'han assumit responsabilitats”. També ha defensat aquesta conselleria dient que “s'han fet coses que han canviat el país” i que la feina feta ha estat reconeguda àmpliament.

De totes maneres, Herrera ha afegit que la hipotètica negociació de conselleries en un  tercer tripartit es faria després de saber les forces de cada formació en el nou tripartit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pere, de vic va bé, 23/10/2009 - 14:52

si us inventeu el titular, intenteu-vos també la noticia. d'altra manera es nota molt

#5 Diderot, Gandesa, 23/10/2009 - 11:32

Vol Interior per muntar una Securiate o una KGB a la catalana. Aquests leninistes disfrassats de saltimbanquis em fan més por que una pedregada!

#4 xa, cat, 23/10/2009 - 10:30

Com es pot ser tan il.lús? Aquest tio no llegeix les enquestes? El tristpartit s\\\'ha acabat Herrera, ho entens? S\\\'HA ACABAT.

#3 Ramon del ous, Igualada, 23/10/2009 - 10:27

Posare un ciri votiu a la Moreneta per tal de que els inutils de ICV no tornin a sortir mai mes.
El millor lloc on podrien estar es netajant boscos i lleres dels rius

#2 carmen, tarragona, 23/10/2009 - 10:15

i on diu que demana interior? m'he saltat alguna línia?