Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2015. 16:23h.

Herrera diu que Mas ens porta a "un atzucac"

El líder d'ICV també veu "fractura social"

Herrera diu que Mas ens porta a "un atzucac"

Herrera, dilluns amb Pablo Iglesias i Joan Coscubiela

El coordinador nacional d’Iniciativa, Joan Herrera, ha afirmat en una entrevista a TV3 que “el que ens planteja la candidatura d’Artur Mas no ens serveix, és un atzucac. Des del punt de vista nacional, ens plantegen un escenari que és fals, que no desencalla res, que en el millor dels casos és l’empat infinit. I, des del punt de vista social, ens planteja continuïtat i, per tant, fractura social.”

En la seva opinió, “Mas és capaç de ficar-nos al mateix sac a nosaltres i al PP, però el president Mas ha coincidit en moltes votacions amb el Partit Popular. No m’agrada aquest estil, que consisteix a anar expulsant.”

“Com pot ser que a una gent fermament compromesa amb el dret a decidir, que ha convençut Esquerra Unida, que tenim el compromís de Podem amb el dret a decidir, el candidat Mas ens digui que nosaltres som igual que el PP? És l’estil d’anar fent petit això, i nosaltres volem fer-ho gran”, ha afegit

També que “Pablo Iglesias està dient molt més del que havia dit fins ara, s’ha compromès amb el dret a decidir. Podem continuar lamentant-ho o podem dir que tenim més aliats. La gent d’ICV hem treballat per tenir molts aliats a l’estat espanyol i a Europa. Jo crec que hem fet pel dret a decidir més que alguns que ens expulsen.”
 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Pepón, Bcn (España), 24/07/2015 - 13:47

Por lo menos el Mas va de cara. No como tú, que haréis una campaña centrada en lo social, pero luego no dudaréis en traicionar a vuestro electorado no indepe y votaréis junto a los independentistas. FARSANTES.

#12 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 24/07/2015 - 13:20

Mira l´altra Duran i Lleida. Sempre la por. Perquè no plega Sr. Herrera?. I ja és hora que treballo no li sembla?. Vostè ja fa més nosa que servei. Tants anys i cada cop els obrers som més pobres. A qui haig de reclamar?. A vostè que per causa de la seva incompetència no ho ha arreglat?. Plegui!.

#11 Lola, Bna, 24/07/2015 - 10:55

No estic a la teva alçada intel·lectual Cordinador Harrera i no se que és atzuzac, però no em cap cap dubte que estem en un atzucas d'eixos o alguna cosa pitjor, i del que es tracta és de sortir-ne, com en un país normal.

#10 xavi, bcn, 24/07/2015 - 08:38

Doncs amb el candidat que heu triat el atzucac es mes proper. No tinc mes remei que votar C,s

#9 Mesetaril, Meseta, 23/07/2015 - 19:46

Unos de los problemas de la casta política española es la predisposición a chuparle la poy... al catalanismo.
En este sentido, el mesetario P. Iglesias es casta total.
Llama derecho a decidir a que él no pueda decidir.
Pablo, deja de ser chupapoya... y llama a la autodeterminacion por su nombre.