Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2014. 17:14h.

Herrera referma que "no votaré"

Afirma que el 9N "no es planteja una proposta de vot"

Herrera referma que "no votaré"

Joan Herrera

El coordinador nacional d'Iniciativa per Catalunya Verds, Joan Herrera, ha confirmat que no anirà a votar el 9 de novembre. “Jo no votaré perquè no es planteja una proposta de vot el 9 de novembre, des del meu punt de vista”, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio.

Un dia després que TV3 desmentís les manifestacions de líder ecosocialista a El País, Herrera ha assegurat que “no avalaré la proposta que ha fet en Mas". “No són vots, siguem-ne conscients. Jo agafo un tovalló, poso el que sigui en aquesta urna i s’ha de computar allò que jo digui. Ho dic perquè la gent ho sàpiga: no són vots”, ha advertit.

El líder d’ICV creu que la convocatòria alternativa del 9-N posa en risc les possibilitats de fer una consulta amb garanties: “Francament, crec que defenso més el dret a decidir dient ‘vull una consulta’ que avalant un succedani de consulta que la devalua i que potser la crema per 10 anys. I jo crec que avui també és l’hora que li diguem a en Mas: ‘convoqui eleccions’”.

Finalment, també s'ha queixat que el president de la Generalitat va prendre la decisió de renunciar a la fórmula inicial de la votació sense pactar-ho amb els partits a favor de la consulta i de forma massa precipitada. 

“La responsabilitat del president era construir una proposta que tothom veiés bé. La proposta ha incomodat tothom, no a Iniciativa, només. A ERC, a les CUP, a l’ANC, a Òmnium... a tothom! Potser que tots comencem a pensar que qui ha fallat potser és en Mas quan fa la proposta”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#26 xarli, bcn, 20/10/2014 - 11:52

Iniciativa és a l´esquerra, el que Unió a la dreta. Son la esquerra "bien entendida". Els sembla bé que no hi hagi bosses de plàstic al super o que la gent vagi en bici, però res més. No es mullen per res.

#25 ALVAR TriBorn CATatonic, Bcn Españolaza, 20/10/2014 - 11:37

Os quedaréis solas el 9N nenazas.
No iremos a votar.

Resultado: 99% Sí
Participación: 10%

Ridículo...

#24 Quim, Sant Cebrià de Vallalta, 20/10/2014 - 10:55

Mira Herrera...
... saps què? no paga la pena perdre el temps amb inmadurs. I tu et presentes com a candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya? Si no saps ni cordar-te les sabates.

#23 Filat, bcn, 20/10/2014 - 09:58

Se´ls veu el llautó. A l´hora de la veritat, es rajan.

#22 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 20/10/2014 - 02:38

Ni falta que fa. Ara són aquests els que juguen a la puta i a la ramoneta?. N´hi ha que no tenen cura. Ja votarem nosaltres el doble SÍ.