Publicitat
Política · 21 de Gener de 2022. 11:52h.

“Hi ha masos a Catalunya”

Jean Castel, exdiputat de Ciutadans: “Es pot governar des del seny”

“Hi ha masos a Catalunya”

L'exdiputat de Ciudanos al Parlament, Jean Castel, afirma que “hi ha masos a Catalunya” en al·lusió als consells comarcals o altres organismes creats pel govern català. Castel, que va ser cap de llista per Girona, és un dels exdirigents que s'ha passat a Valents, la formació liderada per Eva Parera. Un altre dels que ha fitxat també pel nou partit, fundat originàriament per Manuel Valls, és el que també fos cap de llista per Lleida i diputat, Jorge Soler, metge de professió.

 

 

En aquesta entrevista amb e-notícies, explica que “no s'ha passat” al nou partit i afirma que deixa “bons amics” a Ciudadanos però que “no em transmet garanties” per al futur i que, en canvi, Valents es pot convertir “a la casa gran del constitucionalisme a Catalunya”. “Potser no va saber estar a l'alçada”, afegeix respecte a la força política anterior.

Castel, que va ser president de la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament, afirma que “hi ha una altra manera de governar des del seny, el sentit comú i la responsabilitat institucional”. El partit es pesenta el proper dia 29 al centre cultural del Born, a Barcelona, encara que això ja ha aixecat butllofes en sectors independentistes. “El Born és de tothom”, afegeix l'entrevistat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Tarraco, Tarraco, 23/01/2022 - 01:38

Lo de este hombre es tremendo. Se presenta como solución cuando ya se ha despeñado con Ciudadanos. Mucha confianza esto no da sin duda. Además cuando habla, lo hace como gangoso y no se le entiende nada. Su cv tambien es de tracta, su mayor logro es haber sido segurata. Madre mía que personaje

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 21/01/2022 - 15:41

¿El seny? Se l' han begut. S' han begut l'enteniment, los kalimochos, el gintonic, el agua de los geranios, el orinal, todo de un trago.

#3 Marc de Vich, Vich, 21/01/2022 - 14:04

Valents, sin representación en Madrid, no va a conseguir nada, ni va a ocupar el espacio de C's, ya que este se va a inclinar a VOX, por obtener resultados tangibles, lo más rápido posible. El espacio ocupado por C's, se fue, ya no existe, han cambiado las reglas de juego, y el espacio que dice representar Valents, mutó.

#2 Lleida submisa, LLEIDA, 21/01/2022 - 12:30

Catalunya no és només Barcelona. Hi ha tres províncies restants on és vergonyós que Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions estiguin plagats de treballadors posats a dit per ser o haver estat de Convergència quan la seva vàlua ha estat ser "familiar de" o "haver votat a". És el llegat Pujol-Ferrusola.

#2.1 Josep, Nos vamos directos a la m, 23/01/2022 - 13:15

¿Y para qué te crees que sirven las bolsas de interinaje que convoca el Ajuntament de Barcelona?

Funcionarizaciones encubiertas de afiliados a los partidos tras unos años de interinaje

#1 Capit@n España, La Gene, ese gran cortijo., 21/01/2022 - 12:02

La Generalitat no es mas que un gran invento para sustraer dinero publico de manera pseudo-legal por gente sin escrúpulos dejando desatendida a la mayoría de la población catalana y con el apoyo de un grupo de palmeros rurales regados con subvenciones y abducidos por medios de comunicación comprados que difunden delirios pseudo-históricos.