Publicitat
Política · 11 de Maig de 2020. 19:54h.

“Hi ha okupes amb molta barra”

Maria Àngels Olmedo, presidenta del PP de Girona: “Haurien de ser desallotjats ipso facto”

“Hi ha okupes amb molta barra”

La presidenta del PP de Girona, Maria Àngels Olmedo, amb la bandereta espanyola al canell

Maria Àngels Olmedo és una pionera: és la primera política que entrevisto al meu canal de Youtube. La veritat és que, quan ho vaig posar en marxa, vaig decidir allunyar-me de les entrevistes polítiques però té una explicació.

Dissabte vaig rebre una nota de premsa, de la qual és presidenta, proposant mesures concretes contra els okupes: que no puguin empadronar-se i que no puguin utilitzar un edifici ocupat com a domicili.

Com que, a més, en èpoques de pandèmia tots els comunicats són sobre el coronovirus em va cridar l'atenció. Entre d'altres motius perquè estic d'acord: la propietat privada és sagrada i el tema dels okupes s'ha descontrolat.

El dret constitucional a l'habitatge ha de ser garantit pels poders públics, no per propietaris individuals. No pot ser que algú ocupi un habitatge o una segona residència i que jutges, mossos i administracions -l'espanyola i la catalana- mirin cap a una altra banda.

Olmedo defensa que les persones que ocupen il·legalment un habitatge han de ser desallotjades “ipso facto” i que, en cas de necessitat, haurien de fer-se càrrec dels serveis socials però també que hi ha també “molt penques”. “La propietat privada -afegeix- ha de ser protegida, no et poden deixar desprotegit”.

La dirigent d'el PP, que va ser regidor de Figueres amb Santi Vila d'alcalde, considera d'altra banda que aquest “va ser ruïnós” perquè -assegura- va deixar un elevat dèficit i que “un bon polític el que fa no és gastar els diners de la gent”. “Santi Vila, d'independentista, tenia poc, després va ser a Parlament i va canviar”, afegeix.

Maria Àngels Olmedo, que s'ha dedicat també a les vendes com a professió, adverteix que “aquesta és una crisi econòmica sense precedents” i que serà pitjor “que la de l'any 2008”. “Serà molt dur per a algunes famílies, alguns passaran de l'ERTO a l'ERO”, insisteix amb preocupació.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Neferu, Barcelona, 12/05/2020 - 14:36

Sí, Sra. Con mucha barra ancha para que hagan todo lo que les de la gana con la bendición de las administraciones.

#4 Daniel, Tokio Texas, 12/05/2020 - 10:35

Hombre, yo hubiera afinado mucho más la frase. No es que haya "okupas con mucha jeta" sino que, por definición todos lo son. Pero, además, no es solo una cuestion de jeta, sino que el allanamiento de morada es un delito y como tal debía ser tratado de una vez. Es una vergüenza que no se protejan los derechos del propietario.

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 12/05/2020 - 10:31

Es que se autonombran "antisistema", no trabajan, no cotizan, no tributan, no aportan nada, pero las ayudas y las paguitas del sistema si las piden, son uno jetas con una cara de cemento armado, una tribu de vagos y gandules que chupa del sistema sin aportar nada, este Gobierno es penoso, vamos a tener ruina por un tubo.

#2 Miquel, Mollet, 11/05/2020 - 21:39

Molta? Moltíssima

#1 JORDI MARTINEZ LOPEZ, L'H, CAT, 11/05/2020 - 21:12

PERÒ QUINS CULLONS!
a aquesta dona a Girona no la vota ni el tato! ni tampoc a VOX! perquè a Girona la gent és progressista i pro-Okupes i per això voten massivament a JxC, ERC, CUP!
no teniu lloc a casa nostra amb aquestes idees feixistes!

#1.1 Figueras, Figueras, 12/05/2020 - 08:41

A veure si m'entero, que es molt díficil entendre la vostra ment, sous, dius textualment, PRO-OKUPES, i resulta que us queixeu de la "vostra terra" ocupada...? com era, fora d'aqui invasors?
Per altra part, a Girona no la votaran, però es que és del PP de Figueres... on ha sigut regidora, i no fa gaire...

#1.2 Sergi Sergio, Barcelona, 12/05/2020 - 10:33

Ser PRO-OKUPAS basicamente es ser idiota perdido, sin solucion posible, siga usted asi que va bien.