Publicitat
Política · 12 de Gener de 2009. 13:11h.

"Hi ha sectors de l'esquerra feixistes"

La periodista Pilar Rahola denuncia a TV3 que ha estat amenaçada per defensar Israel

"Hi ha sectors de l'esquerra feixistes"

Els Mossos diuen que la pistola era de joguina

La periodista Pilar Rahola ha denunciat a Els Matins de TV3 -empesa pel presentador de l'espai, Josep Cuní- que ha rebut amenaces per part de sectors propalestins. Rahola, que parlava sobre la manifestació de dissabte, ha revelat que diumenge "estava amb els Mossos per un tema d'amenaces, precisament per aquest tema". "Hi ha tres persones en el punt de mira: Vicenç Villatoro, Joan B. Culla i jo", ha afegit.

Rahola també ha retret a Cuní que l'empenyés a denunciar els fets per televisió. "Gràcies a tu els meus pares saben que ahir vaig estar amb la policia", ha dit, a més de manifestar, visiblement afectada, que "estic farta de la campanya de difamació". "Estic farta, hi ha sectors de l'esquerra que són feixistes, que neguen el dret a la paraula", ha afegit, tot i deixar clar que "no em penso callar, penso seguir opinant".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#70 ramon, barcelona-c, 13/01/2009 - 18:22

Les persones normals ja sabem que l'esquerra, fa només 10 anys no ho hagués dit, el fenómen ideologic mes sagnant de l'historia de l'humanitat es radical, totalitaria i intolerant i de dogmatisme integrista i vist desde CAT a mes, estúpid o tontet.

#69 pep, manresa, 13/01/2009 - 17:25

La gran diferència roger, és que no només Hamàs sino també estats amb molt petroli i poderosos exèrcits com Síria o Iran volen llançar als israelians al mar i no se n'amaguen, mentre que Israel només vol seguretat per a la seva gent.

#68 roger, lleida, 13/01/2009 - 08:37

Hamas també fa atacs selectius quan llença míssils Qusam... el que passa és que Israel utilitza la població jueva com a escuts humans enlloc d´evacuar les zones afectades i deixar només l´exèrcit sobre el terreny.

#67 Ramon, Barna, 13/01/2009 - 07:33

Tota la esquerra es feixista.Preten imposar una doctrina llibresca mitjan\ant la violencia si cal. Cent millions de morts causats pel comunisme ho testimonien, i tambe la dictadura de pensament dita correccio politica, les bandes de la porra antifeixiste

#66 pep, manresa, 13/01/2009 - 00:55

Doncs si carol, danys colaterals produits pel fet que els terroristes de Hamàs fan servir les criatures com a escuts humans. Els atacs en defensa pròpia de Israel són selectius, no dubtis que si haguéssin volgut arrasar Gaza ho haurien fet el primer dia