Publicitat
Política · 29 de Gener de 2019. 18:31h.

Hiperventilats al poder

Torra situa l'alcalde Molins de Rei com a cap de la seva oficina

Hiperventilats al poder

Joan Ramon Casals en un acte al teatre del Foment de Molins de Rei

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat el fins ara alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (PDeCAT), proper a les tesis de la Crida Nacional, com a nou director de l'oficina del President, substituint a Josep Rius.

Joan Ramon Casals va liderar el sector crític contra l'anterior direcció del PDeCAT que va acabar amb la renúncia de Marta Pascal en l'assemblea del partit celebrada el passat mes de juliol. El fins ara alcalde de Molins de Rei, que a partir d'ara serà una de les persones de confiança de Torra a Palau, és una de les veus del PDeCAT més partidàries que el partit s'adhereixi a la Crida Nacional per la República impulsada per l'expresident Carles Puigdemont, Jordi Sánchez i el mateix Quim Torra.

Joan Ramon Casals va ser l'amfitrió de la conferència celebrada al teatre del Foment de Molins de Rei en la qual l'expresident de la Generalitat Artur Mas va llençar l'oferta d'una llista conjunta amb les entitats sobiranistes pel 27 de setembre de 2015. Amb la històrica proposta, Artur Mas va assentar les bases del que acabaria sent "Junts pel Sí" per tal de "sumar forces i aglutinar en una llista electoral totes aquelles entitats sobiranistes que han sortit a manifestar-se durant les darreres diades de l'11 de setembre".

Casals (Molins de Rei, 1974), llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i especialitzat en Dret Financer i Tributari en la Universitat Abat Oliba i ESADE, formarà part nucli de confiança del president de la Generalitat al Palau de la Generalitat. 

Josep Rius, que era el director de l'oficina del President d'ençà que Puigdemont va assumir la presidència de la Generalitat, es manté a la conselleria de Presidència i passarà a la Direcció General d'Anàlisi i Prospectiva, tal com ha explicat la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, després del Consell Executiu.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Sinitaca, 30/01/2019 - 09:33

Torrat se empieza a parecer a Maduro, unos hablan en Waterloo con locos y otros con pajaritos.

#1 H22, barcelona, 29/01/2019 - 19:39

Otra eminencia en.... lo suyo.