Publicitat

Un fil recorda alguns dels moments 'estel·lars'

Hits del procés

L’usuari de twitter Rotom (@rotom31) ha recopil·lat en un fil a l’esmentada xarxa social algunes de les millors piulades i moments relacionats amb el procés sobiranista. El fil s'inicia amb la piulada de Josep Maria Mainat que anunciava que “demà faré vaga. No es notarà perquè no treballo enlloc, però en faré”.Igualment es recorda l'homenatge del Govern, amb Quim Torra al capdavant, a la “porta destrossada” d’un Institut de Lleida pels incidents viscuts l’1-O.També es recull l'auguri del director de Vilaweb, Vicent Partal, que el 3 d’octubre va afirmar que “el rei d'Espanya acaba d'obrir la darrera fase del procés d'independència. Ara ja és qüestió d'hores més que no de setmanes”. Partal té un protagonisme especial en aquest fil i també es recorda com en una xerrada afirmava que “jo no he vist mai una independència tan preparada com la nostra. Ho tenim tot mirat fins l’últim forat”.

 
El fil també recull la proposta de Ramón Cotarelo, que va voler impulsar la candidatura de Puigdemont al Premi Nobel. La twittaire independentista Gallifantes afirmava el 25 d'octubre del 2017 que "parlen del 155 com si els anéssim a deixar aplicar-lo. Angelets".El 14 de setembre del 2017 Puigdemont celebrava que "en menys de 24 hores els EUA i Juncker han dit que respectaran el referèndum".El 12 de setembre del 2018 el sociòleg Salvador Cardús advertia que "els que pensen que això de la independència va per llarg, que mirin de no fer plans pels propers vuit o deu mesos. Que no es digui que no vam avisar".Els fals reconeixement de Gambia a la independència de Catalunya, els segells de la República impulsats per Puigdemont o el tancament del restaurant Siurana després que els seus propietaris decidissin pagar a la hisenda catalana són altres dels moments recuperats.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 OFNI, EL CARXE, 28/11/2019 - 13:57

"Doncs no sé per què diuen que dic chimpleries als chubilats...a més,que em queda molt bé la camisa oberta ensenyant pecholobo que en diuen els ecspanyols...cha se sap,coses del dichital botifler del Tejeor o Tejero o com se diga."
Vicenç Pardal,Villagüevo.

#4 marc, Barcelona, 28/11/2019 - 13:39

Cualquier persona con un poco de sentido comun puede darse cuenta que es una secta y funciona como una secta,con sus lideres llenandose los bolsillos y soltando mentira tras mentira y falsas promesas para continuar con el negocio,y como secta que es, sus borregos no es que sean engañados,es que quieren ser engañados,les seguiran mintiendo y colara.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/11/2019 - 12:43

Jo prensava que despres de veure als treballadors de La Caixa parats en mig de la Diagonal corejant consignes de la CUP ja no veuria un grau d´alineacio tan supi pero de debo que si he de triar em quedo amb l´adoracio de bolardos i els homentages a portes.

I esta tot enregistrat en video.

Aixo m´ha marcat de per vida.

#2 El Sifoner, Castelló, 28/11/2019 - 11:05

Os habéis dejado el momento del BOLARDO. Al que rindieron homenaje y se equivocaron.
https://sociedad.e-noticies.es/era-el-bolardo-equivocado-126127.html

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 28/11/2019 - 09:57

Ens haurem de fer fans d'aquest fil, perquè són tantes les ximpleries que ja costa de recordar.