Política · 30 de Novembre de 2015. 09:27h.

“Ho pagareu amb sang”

Amenaces i insults a la CUP després del no a Mas

“Ho pagareu amb sang”

Piulades contra la CUP

La decisió de l’assemblea de la CUP de dir no a la presidència d’Artur Mas ha provocat tota mena d’insults cap a la formació antisistema. En aquest sentit, els més repetits són “fills de puta” i “botiflers”. Alguns, fins i tot, amenacen “amb sang”.

“Els fills de puta de la CUP ens l'han fotut. Ja ho deia Aznar; ens trencarem nosaltres sols sense que ells hagin de fer res. Quina vergonya”, diu un. “Bolxevics de merda, sectaris fills de puta. Traïdors, ho pagareu amb sang #PutaCUP”, afageix un altre. “Aneu a la merda CUP traïdors a Catalunya. Fills de puta!”, es pot llegir també.

Hi ha qui lamenta que el “que no ha pogut al PP ho ha fet la puta CUP i perdoneu els que els vara ho votar enganyats”. “Esteu putejant als que portem portem anys dedicats a treballar per la independència. Sou uns botiflers!”; “I mentrestant la CUP tocant els collons. Gràcies, macos: ara us veig com a botiflers!”.

També “traïdors botiflers unionistes CUP”; “són uns putos botiflers. Pitjor que qualsevol feixista ara mateix... Si tinc amics que voten a la CUP han deixat de ser amics”; “La CUP són traïdors, botiflers i feixistes. Aquí està el veritable problema. Tant sols els importa el qui”.

Algú, com ara l’usuari TròpicEden (‏@Javaproube) amenaça els cupaires i adverteix que “ara fills de putes, us passarem pel damunt”. A un cupaire que replica li etziba que “et xafaria la puta cara de la ràbia que tinc, i tinc eines de sobres, no em toquis la moral, botiflerot de merda”. "A Gabriel li cal un tir a la...", escriu.

“Tu vols destruir el procés amb l'excusa del Mas. jo vull la independència, i a partir d'ara, com tots, destruir-vos”, afegeix”. “Sou la merda de Catalunya, farem net, fills de puta, aneu trucant als mossos” o “i si cap fill de puta es fot al mig, que es prepari, perquè hi haurà sang si cal”.

Piulada

Publicitat
Publicitat

127 Comentaris

Publicitat
#105 Maria, Girona, 02/12/2015 - 12:51

Aquesta frase és guerracivilista. Ja n'hem vessat massa, de sang, en aquest país! Qui diu això no sap que,en tres anys, a Espanya va morir un milió de morts (títol d'una novel·la que no deu conèixer)...

#105.1 pelaez, Barna Spain, 02/12/2015 - 12:57

En ello estan...

#104 pelaez, Barna Spain, 02/12/2015 - 08:03

Y miemtras,Rajoy dandole al domino y al Marca.

#103 Rasqa, Barcelona, 01/12/2015 - 20:19

Este teatro debía durar hasta cerca del 20D, en la idea de que Rajao no ganaría y habría caos por la
fragmentación parlamentaria.
El problem nace al ver que otros CiUdadanos van a decidir el gobierno de forma absoluta y que cuanto mas rollo indepe mas votos para esos ciudadanos.
Y ahora que ?

#102 Kropotkin, Vic, 01/12/2015 - 13:57

Cataluña la pagaremos com sangre... y España, con bitcoins. Jua, jua, jua...

#101 juli, valls, 01/12/2015 - 13:28

dais puta pena todos, las cup, erc, juntos por el 3%. ya fuisteis enemigos y erc mato a los del poum que son lo mismo que la cup. que asco daais.