Publicitat

Dolors Montserrat acusa Mas de rebutjar el diàleg amb Rajoy i buscar "l'esbroncada contínua"

"Home, no fotem!"

Dolors Montserrat

La vicesecretaria organización del PPC, Dolors Monserrtat, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, de voler "bronca continua i portar-nos a la independència de Catalunya costi el que costi, encara que s'emporti Catalunya pel davant" i ha lamentat que rebutgi el diàleg que, segons ella, proposa el Govern espanyol.

La dirigent popular, en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, ha exclamat: "Home, no fotem!" i ha afegit que "com que no li interessa el que li va dir a la carta... Sap què no vol el president Mas? Diàleg". 

"On esta el diàleg del predident Mas?", s'ha preguntat, i, en aquest sentit, ha expressat que "el diàleg del president Rajoy està escrit en una carta on diu 'diàleg sense caducitat' i a la teulada del president de la Generalitat està que ell continui aquest diàleg".

Per tot això, la vicepresidenta tercera del Congrés ha instat Mas a que "agafi el telèfon, que agafi el cotxe i que vagi a Madrid a dialogar amb el president Rajoy, perquè l'esta esperant".

D'altra banda, ha acusat el president de la Generalitat de "supèrbia" per no haver assistit a l'acte de Foment presidit per Soraya Sáenz de Santamaría. "Va fer el ridícul, prioritzant el seu egocentrisme i la seva supèrbia a estar amb l’empresariat català, que és on havia de ser", ha manifestat.

La vicepresidenta tercera ha dit que a ella no li han respectat mai el lloc que ha d'ocupar als actes a què assisteix a Catalunya: “jo vaig per davant dels consellers, però mai s’ha complert el protocol amb mi, i no m’he queixat”.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 21/10/2013 - 23:16

Dolors,
no sé exactament què entens per diàleg.. el sr Rajoy ha deixat clar a la carta que va enviar que vol diàleg però no es mou ni un milímetre.. així que com no quedin en Mas i en Rajoy per parlar del futbol, no sé quin diàleg han de tenir...

#27 bye bye Alicia, Barceloan, 21/10/2013 - 10:18

acaba de quedar clar qui será la substituta de l'alicia oi???

#26 carlos, barcelona, 20/10/2013 - 02:28

Se li veu calmada, no deu tenir-ho tan clar. jajajajaja

#25 Raaa..... tatatata, de paraula, Bcn, 19/10/2013 - 23:35

Xerra tan de pressa,que ni s'entén el que diu... Això és el diàleg que ofereixen, o bé és l'habitual metrallament dialèctic hispànic??

#25.1 Consultor, Molins, 20/10/2013 - 10:42

No será que eres algo limitado porque mi perro lo ha entendido a la primera

#25.2 GALAICOMAN, barcelona, 21/10/2013 - 12:15

***Si Dolors Montserrat fuese independentista, hablar a mil por hora sería un sacramento.

#24 Gintonik, Per allá, 19/10/2013 - 23:00

Pero que diu aquesta dona!.Quin diàleg dels collons?. Quina proposta hi ha, per part de Rajoy?. Mira jo estic disposat al dialeg. Dialeg per aquí, tra-la-la, dialeg per allà, Alehop! . Quina proposta fa collons, quina? La llei wert, el decret Bauzá, el Lapao i l'incompliment d'inversions. Recollons.