Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2009. 21:01h.

"Homenatge a la Policia Nacional"

Nou periodistes publiquen un llibre sobre la 'Barcelona Negra'

"Homenatge a la Policia Nacional"

Saura i Rubalcaba, després de l'acte

Alfredo Pérez Rubalcaba, ministre d'Interior, ha presidit la presentació del llibre Barcelona Negra, coordinat per l'Inspector de la Policia Nacional i cap del Gabinet de Premsa, Rafael Jiménez, i escrit per diversos periodistes de successos dels principals diaris. L'assistència de Rubalcaba ha aixecat molta expectació, ja que coincidia amb l'anunci de Zapatero dels canvis al seu Executiu.  A l'acte s'han concentrat desenes de periodistes esperant alguna declaració, que no han aconseguit, del ministre sobre la crisi al Govern espanyol i també destacats membres dels diferents estaments policials, com el nou director general de Policia, Joan Delort.

També hi ha assistit el conseller d'Interior Joan Saura, que ha estat saludat per Rubalcaba i fins i tot ha rebut els agraïments d'aquest per haver acudit a l'acte.

Barcelona Negra, és, tal i com ha explicat Rafael Jiménez a la presentació, un "homenatge a la Policia Nacional" i un recull de diversos relats que expliquen a tot detall alguns crims produïts a Barcelona, com l'atemptat a l'Hipercor, els crims del Putxet, l'assassinat de Ronnie Tapias o el cas Permanyer, explicats pels periodistes Santiago Tarín, Andreu Martín, Jordi Corachán, Enrique Figueredo, Carlos Quílez, Albert Gimeno, Neus Sala, Maika Navarro y Carol Espona.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi, Tarragona, 09/04/2009 - 09:46

Que vuelva la Policía Nacional, por favor...

#3 Francesc, Barcelona, 08/04/2009 - 20:59

Homenatges? Tal volta sí En tot cas tinguem present els casos de corrupció de la Pol. Nacional en el cas Saratoga. A més, no parlen gaire català I sovint hi són hostils. Per quan un homenatge als Mossos?

#2 alberto, Barcelona, Espanya, 08/04/2009 - 07:02

El Saura que se aparte, y no estropee el acto de presentacion. Un poquito de por favor, y no bajen el nivel. Gracias a la Policia Nacional.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 07/04/2009 - 21:19

Si el libro se hubiera publicado algo más tarde, Saura hubiera ocupado un capítulo ilustradocon fotografías de ancianas, periodistas y niños apaleados por su culpa en la carga brutal contra los estudiantes antibolonia..
Y sigue. Y no le da vergüenza.