Publicitat
Política · 23 de Gener de 2014. 13:40h.

'Homenatge' a Marina Geli

Tots els grups llevat el PSC li agraeixen el treball en una moció que no ha pogut defensar

La diputada del PSC, Marina Geli, no ha pogut defensar la moció sobre la salut mental a causa de les mesures adoptades el grup parlamentari del PSC contra els tres diputats díscols, que han estat apartats de les seves funcions, i ha rebut el reconeixement de tots els portaveus dels grups llevat del PSC. 

El diputat d'ICV-EUiA, Josep Vendrell, ha manifestat que li hauria "agradat fer aquest debat amb Marina Geli, sense que això no suposi que tinguem cap problema amb la Núria Segú -diputada socialista que ha defensat el text-".

"Ens resulta incomprensible que això no sigui possible per unes raons disciplinàries que ens semblen incomprensibles", ha afegit l'ecosocialista a l'inici de la seva intervenció.

El diputat de la CUP, David Fernández, ha agraït "la mà i el treball" de l'exconsellera. Begonya Montalban (CiU) i Alba Vergés (ERC) també han volgut agrair-li que presentés aquesta moció.

Finalment, la diputada del PPC, Eva García, també li ha reconegut la feina feta i ha destacat que el "caos i desgavell socialista fa que la presenti una altra diputada".

Marina Geli, durant el debat
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#13 BEJOTA, BCN, 24/01/2014 - 14:56

SRA. GELI: EL SEU LLOC ÉS ERC . DEIXI DE TRAIR ELS VOTANS DEL PSOE -PSC.

#12 perico palotes, bsrcelona, 23/01/2014 - 23:00

me gustaria que me indica ¿cual fué el motivo que le llevó a regalar 120.000 euros a iñaqui Urdangarin de ddinero de todos cuando era consejera de Sanidad?

#11 TETE BCN, BARCELONA, 23/01/2014 - 20:41

ES INCREIBLE!! LA CARITA DE PENA QUE PONE, POBRECITA.. QUE NO QUIERE DEJAR SU ESCAÑO Y SU SUELDAZO, EL PODER... ELLA Y LOS OTROS DOS A LA PUÑETERA CALLE!!!!! QUE MONTEN OTRO PARTIDO O SE VAYAN CON LOS SEPARRATAS (CIU, ERC, CUP..)
VISCA CATALUNYA LIBRE DE SEPARRATAS

#10 spanish, Madrid, 23/01/2014 - 20:00

la Geli hauria d´estar molt agraida al PSC per haver evitat que persones molt destacades parlessin a la comissio d´investigacio de la sanitat publica catalan el enorme forat de corrupcio de CIU i PSC

#8 willie, Sant Boi, 23/01/2014 - 17:49

"raons disciplinàries que ens semblen incomprensibles"... se tendría que ver que harían en ICV si un diputado rompiese la disciplina de voto para apoyar al PP y contínuamente pusiera en juicio las decisiones de su partido. Ídem para los de CDC que piden el cuello de Duran i Lleida por no ser indepe