Publicitat

Junts pel Sí el rep dempeus

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha estat aplaudit pels membres del Govern en funcions i per tot el grup parlamentari de Junts pel Sí, que s'han posat dempeus, a l’inici del ple d’investidura.

El que serà investit com el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s’ha apropat a Mas per fer-li una encaixada de mans i fer-li una abraçada. Anteriorment el líder d’ERC, Oriol Junqueras, també ha saludat el líder de CDC.

Els deu diputats de la CUP, en canvi, no s’ha aixecat dels seus escons de la mateixa manera que ho han fet els diputats de Ciutadans, PSC, Catalunya Sí que es Pot i PPC.

Junqueras, saludant Mas, amb tot el grup de Junts pel Sí dempeus
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#6 Joaquin, Montcada i Reixac, 10/01/2016 - 23:44

Se presents interesante,Puigdemont,alcalde Girona de rebote,elegidi por Mas ¿servil de Mas?.El converso de IC,Romeva.Asuntos Exteriores,¿que pensara Herrera?.Llac,abrazafarolas de Mas ¿Cultura?.el noi de la Trini,Banos,jefe de prensa,tiempo al tiempo."HAGAN JUEGO".

#3 Pepet, Sabadell, 10/01/2016 - 17:39

Això és la política d'un mal polític; el fan fora, juntament amb Rigau, Boi Ruiz i Puig, els seus, ERC, l'ANC, Òmnium i sobretot els de la CUP, que han manifestat: "a la paperera de la història"; i li dediquen un RECONEIXEMENT. Pobre Mas! Ara toca esperar a veure el que passa; serà interessant.

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 10/01/2016 - 17:30

¡Ay, Mas,
te aplauden porque te vas!
Saben que no volverás.