Política · 29 de Febrer de 2012. 20:06h.

'Homenatge' de CDC al càrrec de la Diputació que va haver de dimitir

Oriol Pujol i Lluís Coromines fan pinya amb Josep Maria Matas en un sopar a Vic

'Homenatge' de CDC al càrrec de la Diputació que va haver de dimitir

Josep Maria Matas, a la dreta, amb Josep Anglada, durant la darrera Diada

CDC va celebrar aquest dimarts un sopar a Vic (Osona) al qual va assistir l'excoordinador de la Diputació, Josep Maria Matas, que va haver de dimitir al cap de deu dies per les informacions publicades a El País sobre els seus negocis familiars amb l'Associació Catalana de Municipis (ACM), quan era el secretari general d'aquest organisme.

El sopar, que va aplegar càrrecs locals de CDC de la comarca, va esdevenir una mena d''homenatge' al dimitit. Fins i tot Oriol Pujol, secretari general adjunt de CDC, li va expressar mostres de suport, segons ha sabut e-notícies. Entre els assistents també hi havia Lluís Coromines, vicepresident del Parlament i secretari executiu de Territori, Militància i Acció Municipal de CiU.

El propi Oriol Pujol es va mostrar comprensiu amb Matas dilluns passat en roda de premsa després de la reunió de la direcció de CDC, tot parlant sobre si la seva dimissió tindria conseqüències al partit. "No prendrem cap mesura disciplinària. En Salvador Esteve, com a president de la Diputació, ha pres una decisió. Aquesta no té cap relació amb CDC, on el treball de Josep Maria Matas a Osona ha estat bo".

Matas, que continua sent president de CDC d'Osona, va haver de dimitir després que es publiqués que durant la seva etapa com a secretari general de l'ACM fa facturar gairebé un milió d'euros mitjançant els seus negocis familiars, que ara investiga la Fiscalia.    

Fonts oficials de CDC han negat que fos un 'homenatge' i han afirmat que es tractava "d'una reunió de dirigents i alts càrrecs de la comarca". Les mateixes fonts han recordat que Matas segueix sent "president de CDC Osona".      

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Ramon, Barcelona, 02/03/2012 - 20:14

Han vingut al sopar, Pujol, Millet, Alavedra i Prenafeta?... i on l'heu fet, l'àpat, a Liechtenstein?... no res, homen, sí que teniu la pell fina, únicament ho deia per qüestions de Conveniència.

#13 Manolo, Barcelona, 01/03/2012 - 14:02

Curioso?... pues no

Del tema del Palacio de la Música y la Fundación de Trías Fargas se sabe algo, a parte de que cambiaron el nombre?
Del Caso Pretoria con Prenafeta y Maciá Alavedra, se sabe algo, salvo que está pendiente y que prescribirá?
De caso Pallarols se supo algo?

Lo llevan en sus genes

#12 Josep-Maria, Barcelona, 01/03/2012 - 12:09

Sospito que el sr. Adelson, el d'Eurovegas, té grans possibilitats com a finaçador irregular dels partits catalans i espanyols, que no tenen cap interès a modificar l'actual "sistema" de finançament. Actualment Adelson ja està essent jutjat per presumpta corrupció. segons ha dit algun diari.

#11 Noesdiu, LHospi, 01/03/2012 - 11:27

Anglada es l'unic politic que riu quan cal i no com la resta de corruptes que Ell be asenyala, com el de la foto al qui precisament no li posa molt bona cara i el altre vinfga a riure com tots els poca vergonyes que tenim manan i roban nos. Fora corruptes

#10 Pep, Vic, 01/03/2012 - 08:33

Es una altre manera de finançar els partits, un càrrec es fa ric a costa de factures falses a la administració, i així pot treballar de franc pel partit amb la renda que li ha quedat. Em sembla que le poble algún dia tindrà de dir prou.