Publicitat
Política · 5 de Gener de 2020. 10:22h.

Homenatge de JxCat a Torra a TV3

Diputats al Congrés li donen suport als estudis de la cadena

Els representants de Junts per Catalunya al Congrés i al Senat van viatjar des de Madrid fins als estudis de TV3 aquest dissabte a la nit, després del debat d'investidura, per donar suport al president de la Generalitat, Quim Torra, que havia estat entrevistat al programa Preguntes Freqüents.

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, va ser l'encarregada d'acompanyar Torra fins al vestíbul de la televisió pública, on hi eren els diputats i senadors de la formació que el van rebre amb una ovació, aplaudiments, encaixades de mans i abraçades.

50180-llorach.jpg

El president de l'Executiu català va explicar-los que el seu discurs al ple extraordinari sobre la resolució de la JEC “ha anat bé” i que s'havia aprovat “una bona proposta de resolució”.

Diputats i senadors de JxCat reben Torra a TV3
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan del Bages, Manresa, 05/01/2020 - 21:51

Ni la TVE franquista va permetre espectacles semblants. Això ja és el summum de la denigració de TV3 i dels seus actuals gestors.

#7 Capit@n España, El koiné ¿solo o con leche?, 05/01/2020 - 16:44

Fiesta de los de raigambre carolingia: el adonis Torra, el Lautrec-Aragonés, la despierta Budó, el puber Maragall, el sofisticado Puigneró, la cosmopolita Jordà, la lozana Vilallonga, el ario Chakir El Homrani, el juicioso Bosch, el delicado Buch, la ética Capella, la saludable Vergés. EL GOVERN DELS MILLORS

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/01/2020 - 15:57

Mireu al Torrebruno que content esta ensabonat a Su Excelencia

Es fantastic

#5 Santi, Barcelona, 05/01/2020 - 12:48

Lo pitjor que ha tingut aquest pais desde fa vuitanta anys. L'expressió més sectària i xenofaga del personatge testimoniada amb els seus escrits liturgics on ja desprenia el seu odi visceral. L'ineptitud mes colossal mai vista en un càrrec semblant. La miserable constant de menystenir els contraris. Molts pagariem per veure'l entre reixes !

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/01/2020 - 11:49

Ell es com el Chikilicuatre, de vida efimera per impactant.