Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2010. 17:07h.

Homenatge 'pòstum' a Carod

El vicepresident no va al míting central d'ERC

Homenatge 'pòstum' a Carod

Benach, Puigcercós i Tresserras aplaudeixen Carod

El conseller de cultura de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, ha provocat l'esclat dels assistents a l'acte central d'Esquerra, que s'ha celebrat aquest dissabte al Palau de la Música, els quals han aplaudit durant gairebé un minut quan s'ha esmentat l'expresident del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Tresserras ha recordat que "Ramon Barnils em va convocar l'any 93 i em va donar dos noms de referència, consecutivament: Josep-Lluís Carod-Rovira…". Just en aquest moment tot el Palau ha tallat el conseller per a dedicar un homenatge improvisat a l'encara vicepresident del Govern de la Generalitat". Després, ha seguit i ha dit que l'altre nom que li va esmentar Barnils era el de "Joan Puigcercós", que allà present també ha rebut els aplaudiments del públic.

Carod, però, no ha presenciat Precisament l''homenatge'. I és que ni ell ni Rafel Niubó han estat presents al míting final d'Esquerra. Segons el partit "no han pogut assistir per problemes d'agenda".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 luis, barcelona, 21/11/2010 - 00:43

Que lo de ese MILLONCETE tiene su guasa, en una COMUNIDAD donde hay CASI 700.000 PARADOS y gente que come rebuscando en los contenedores de SUPERMERCADOS

#3 luis, barcelona, 21/11/2010 - 00:40

Me suena algo de que a CAROD una tribu de indigenas le regaló una lanza como una forma de corresponder el REGALITO de UN MILLON de EUROS, con la finalidad de que siguieran hablando su dialecto, que está en peligro por el uso del CASTELLANO O ESPAÑOL ¿Me equivoco?
Si es así, perdonnnnnn

#2 Joan Besora, Lloret de Mar, 20/11/2010 - 23:43

Luis, no pot ser que hi hagi alguna tribu que no vulguin parlar castellà. Segons el teu estimat rei "el Castellà ha sido siempre una lengua d' encuento" que mes o menys vol dir que les tribus americanes estabben deleroses de obviar les seves llengues milenaries i parlar la llengua del imperi.

#1 luis, barcelona, 20/11/2010 - 18:45

Debe estar por ahi creando EMBAIXADES, Repartiendo subvenciones, o visitando tribus que no quieren hablar castellano