Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2017. 10:28h.

Homs, a Terribas: "I una porra!"

L'exconseller nega que el Suprem l'hagi condemnat "per no complir una resolució del Constitucional"

Homs, a Terribas: "I una porra!"

L'exdiputat del PDECAT al Congrés, Francesc Homs, ha negat que el Tribunal Suprem l'hagi condemnat per incomplir una sentència del Tribunal Constitucional. "I una porra!", ha dit després que Mònica Terribas li recordés que era"per desobeir una providència del Constitucional".

"Hi ha algú tan innocent que es cregui que m'han inhabilitat per no complir una resolució del Constitucional?", ha preguntat Homs, que ha recordat "que Rajoy i el seu Govern tenen el rècord d'incompliments". "La sentència del Suprem acaba descarant-se i acaba dient que jo vaig participar en 'un desafio intolerable al sistema constitucional'".

També ha remarcat que "no m'han tret l'acta de diputat a mi; li han tret a totes les persones que van votar-me i donar aquesta responsabilitat". "A mi, de facto m'han inhabilitat durant tota una legislatura", ha lamentat.

Francesc Homs ha explicat que cap membre del Govern espanyol, ni cap diputat del PSOE i de Ciutadans li han dit res quan li van treure l'acta de diputat. "Jo sóc un trofeu per ells. Si poguessin, em dissecarien el cap i el penjarien al Congrés. M'hi posarien decapitat", ha reblat.

L'exconseller ha evitat parlar de desobediència després de la suspensió de les partides pressupostàries per fer el referèndum, però ha exposat que "hem d'aprendre una cosa de Rajoy: fer tant de cas com ell a les sentències del Constitucional".

Homs ha explicat que assessorarà "puntualment" el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb el referèndum i ha manifestat que "s'ha de fixar la pregunta més aviat que més enllà". "La pregunta ha de ser clara, senzilla", ha exposat.

"D'aquí al setembre s'ha d'haver fet el referèndum", ha afegit Homs, que ha defensat que "el debat és molt madur" i que "la política espanyola, ara, està feble". "El que fa vinculant un referèndum és que es faci amb garanties, que hi hagi participació, i el resultat", ha indicat.

Finalment, ha explicat que ara exercirà d'advocat i ha expressat que "em fa molta il·lusió recuperar la vida professional". Tanmateix, ha dit que "el compromís polític jo no el deixaré d'exercir mai" i que "miraré d'ajudar al meu partit; en un rol clarament diferent". "No tinc ni atur ni indemnitzacions. Ara exerciré d'advocat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Caram, caram..., Barna-Sants, 05/04/2017 - 19:14

Ui, i una porra!! Que n'és de malparlat el Quico, valga'm Déu! Aniràs a l'infern! Tot per no voler dir: valga'm Déu, ai, Senyor, Mare de Déu...

#12 Marta2, Cornella, 05/04/2017 - 18:14

O este hombre es de luces limitadas o nos toma por tontos.

Lo que está claro es que le falta valentía para asumir los hechos, que ha desobedecido al Constitucional y prevaricado abiertamente aunque no le hayan condenado por esto último.

Con cobardes así el Procés no tiene futuro.

#11 Telamarinera , Vilanova, 05/04/2017 - 14:26

Sorprendentemente sólo ha sido por éso. Veo que hasta a usted le parece poco, habiendo más motivos.

#10 Alejandro, Barcelona, 05/04/2017 - 13:55

Ah, No? Así por qué ha sido, gran hombre? ¿ Por irse de P. en domingo cuando debería estar en misa? ¡Vaya, vaya, vaya, de lo que se entera uno!! Hay que reconocer que los vascos son más inteligentes.

#9 Carlos Gomez, ma quale idea, 05/04/2017 - 12:24

Carme fixa.t´hi be i comença a estalviar.

Et conve.

La convocatoria per cobrir vacants de presos politics ja esta publicada.