Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2016. 14:47h.

Homs, a un pas de la banqueta

PP, PSOE i Ciutadans porten al ple del Congrés el suplicatori

Homs, a un pas de la banqueta

Homs

La Comissió de l'Estatut del Diputat del Congrés ha aprovat aquest dimarts elevar al ple de la cambra el suplicatori enviat pel Tribunal Suprem (TS) per jutjar el diputat del PDECat Francesc Homs. L'ha aprovat amb els vots del PP, el PSOE i Ciutadans, que hi tenen majoria. Es preveu que el suplicatori no trigarà a passar pel ple, on es votarà a porta tancada.

Aquest suplicatori l'ha demanat el TS per poder jutjar Homs, que està acusat dels delictes de prevaricació i desobediència com a organitzador de la consulta sobiranista del 9-N del 2014, quan era conseller de la Presidència del govern de la Generalitat. El previsible suport dels tres partits en aquest ple serà l'últim requisit perquè el judici sigui possible.

El resultat de la votació a la comissió, que està formada per 7 membres que representen cadascun dels grups de la cambra, ha estat relativament ajustat, 4 a favor del suplicatori i 3 en contra. S'ha donat la circumstància que el representant del Grup Mixt, on està adscrit Homs, és d'UPN, i ha votat a favor. Els tres grups parlamentaris contraris a acceptar el suplicatori han estat Units Podem, ERC i PNB

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 botifler1914, Sinitaca, 08/11/2016 - 17:48

Bye, bye chochin.

#6 Pepón, Bcn (España), 08/11/2016 - 17:27

Homs, si no vols pols no vagis a l'era...jjijiji

#5 Grauero, Fora de Catalunya., 08/11/2016 - 17:10

"...grupos parlamentarios contrarios a aceptar el suplicatorioUnidos, Podemos, ERC y PNV..." Estos son los que están en contra de los privilegios a los políticos¿.
No se porque se opone a ser juzgado, si el mismo reconocio que "...Homs encuentra "un honor" ser juzgado..."

#4 pepe.----, andorra, 08/11/2016 - 15:22

vaya teatro, los delitos de los q se le acusa no llevan penas de prision, si eres politico de un partido grande, claro; como mucho lo inhabilitaran para cargo publico o algo asi y arreando. ¿De verdad q solo a mi me parece q toda esta historia es aburrida y se repite como si fuera el infierno?

#3 Jax el boletaire, Vic , 08/11/2016 - 15:18

Homs guia de los cupaires , se pasa la justicia por el arco. .... es un pujolista.