Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2013. 13:42h.

Homs admet que "qualsevol error pot ser letal per al procés"

"Si l'Estat creu que té alguna cosa per oferir a Catalunya que ho expliquin”

Homs admet que "qualsevol error pot ser letal per al procés"

Homs

El conseller de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Francesc Homs, reclama al govern espanyol que mogui peça i que, si té alguna alternativa al procés sobiranista, l’ofereixi. En una entrevista a El suplement de Catalunya Ràdio, amb Sílvia Cóppulo, Homs assegura que, passi el que passi, el procés cap a la consulta no té marxa enrere i que ara la pilota és a la teulada del govern espanyol, a qui reclama que expliquin què tenen per oferir.

Demana que “no els hi fem la feina que els toca fer a ells, perquè la posició de la vicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría sempre és la mateixa: esperar que els demanin; doncs no, si ells creuen que tenen alguna cosa per oferir a Catalunya que ho expliquin”.

Homs també ha lamentat que un dels únics inputs que rep el govern català des de Madrid “és el de carregar-se un sistema educatiu que funciona des del punt de vista de la immersió lingüística i que ha donat bons resultats acadèmics tant del català com del castellà, perquè estem per sobre de la mitjana de les comunitats autònomes espanyoles”.

El portaveu del govern també ha concretat que “estem en un procés nou per tots i hem de fer les coses bé, perquè si no no les podrem fer. Cada setmana haurem d’anar consumint les etapes i mai prejutjar-les. Estem en un moment tan delicat de la nostra història col·lectiva que, com en el tenis, qualsevol error no forçat pot ser letal en aquest procés que estem fent”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Torosentado, Barcelona, 29/09/2013 - 09:24

El estado está para gobernar en todo el territorio español bajo el control del Parlamento de la Nación.No está para contentar a diferentes regiones que llevan 30 años siendo desleales con la Constitución y con el resto de regiones de España. Ya está bien de demagogia y palabras huecas y sin sentido.

#8 Papaluna, Barcelona, 28/09/2013 - 22:09

Homs: baixa els fums i, sobre tot, baixa'ls als perifèrics extremistes d'ERC, CUP i demés cromagnons tipus Tardà, López Tena, Espot i resta d'exaltats, per tal de que tornem a un nivell de harmonia convivencial mínima (com fins fa poc) i s'aturi l'odi que heu creat contra la resta d'Espanya. Fes-ho

#7 sr Pepito, Lérida, 28/09/2013 - 20:59

Los separatistas sois el error de Cataluña .

#6 BEJOTA, BCN, 28/09/2013 - 17:35

SR. HOMS :EL QUE NO HI HA SÓN RAONS QUE JUSTIFIQUIN AQUESTA MIDA.COM AL QUEBEC,QUE 'S EL QUE PASSARÁ ES QUE MARXARÁN LES EMPRESES .JA HO FAN.

#6.1 Jesús, Murcia, 28/09/2013 - 20:08

Lo que no puede ser es que la voluntad de 5 ó 500 empresarios, que amenacen con irse de Cataluña, tenga más valor que el conjunto de la sociedad civil. Quien se quiera ir que se vaya, ya vendrán otras empresas a llenar el vacío, y quien se quiera quedar que se quede. Basta ya del recurso del miedo.

#5 angelito, barcelona, 28/09/2013 - 16:17

La foto en que se le veía más naturalidad a este hombre fue la que se publicó conduciendo una carreta de caballos,con una gorra de visera, cuando lo de los tres tombs en su pueblo, en la Plana de Vic.