Publicitat
Política · 12 de Maig de 2015. 15:36h.

Homs adverteix que “no deixarem de fer acció exterior”

El conseller anuncia “noves delegacions de la Generalitat”

Homs adverteix que “no deixarem de fer acció exterior”

Homs, durant la roda de premsa

El Govern ha aprovat el pla estratègic d’acció exterior 2015-2018 i el conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha advertit el Govern espanyol que “no deixarem de fer acció exterior”.

El portaveu del Govern ha indicat que està prevista l'obertura de noves delegacions de la Generalitat a l'exterior. "En les properes setmanes el Govern aprovarà noves delegacions”, ha dit Homs, que no ha volgut concretar quines.

Aquest pla s'emmarca en la sèrie de mesures que està impulsant l'executiu català en les últimes setmanes emparant-se en aquells articles de la Llei d'Acció Exterior que el Govern central no va impugnar davant del Tribunal Constitucional (TC).

“No sé si és que no ho van veure, però no ho van impugnar. és a dir, que segueix vigent i ens permet activar aquest pla”, ha assegurat el portaveu en roda de premsa posterior a la reunió del consell Executiu. Homs també ha criticat que el govern central "actua de manera molt covarda, amb molt poca base democràtica", quan "no li agrada el que passa a Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 Manolo, Barcelona, 13/05/2015 - 17:00

Que más se puede decir de este pajarito de los recados, que no se haya dicho ya?

Vamos mal y hay que hacer lo posible para echar a estos presuntos corruptos de cualquier centro de decisión que nos cueste el dinero

#17 Carlos Gomez, Bcn, 13/05/2015 - 16:04

Aquest tambe dei portar alguna protesi defectusa i no deu ser als ossos.

#16 Carlos Gomez, Bcn, 13/05/2015 - 16:02

Aquest home, el Quico, es fa estimar mes cada dia que pasa.
No hi ha familia catalana que no el tigui present en les seves oracions.
Sobre tot les dels famaceutics.

#15 Carlos Gomez, Barcelona, 13/05/2015 - 15:58

I que contents que estan els farmaceutics. Ara quan vingin les vacances, el Col.legi de Farmaceutics de Catalunya te previst organitzar viatges familars amb els seus colegiats per totes les ambaixades patriotiques que tenim escampades pel tot el mon conegut, per donarlis el seu suport incondicional

#14 Marc, Sant Cugat, 13/05/2015 - 11:55

NO hay dinero para pagar los medicamentos a las Farmacias que han entregado con receta pero si que lo hay para abrir embajadas???
Hemos perdido la cabeza completamente...
Menudos impresentables