Política · 28 d'Octubre de 2011. 11:03h.

Homs afirma que les declaracions de Peces-Barba "fan pena"

El portaveu del Govern troba "inquietant" el silenci de molts polítics espanyols

Homs afirma que les declaracions de Peces-Barba "fan pena"

Francesc Homs

El portaveu del govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, ha qualificat de “molt lamentables” les declaracions de Peces Barba quan ahir va dir que per a Espanya hauria estat millor “quedar-se amb els portuguesos” en compte dels catalans.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Homs ha manifestat que les declaracions “fan pena” i que el fet d’utilitzar el verb “quedar-se” referides als catalans “destil·len una perspectiva de la vida imperialista, tractant-nos com si fóssim una colònia”.

El portaveu ha afegit que encara troba més “inquietant” el “silenci de molts líders de la política espanyola” i ha destacat que “desgraciadament en molts àmbits de la política espanyola, molt sovint ens diuen que això ve de la banda del PP i aquest senyor precisament no és del PP, sinó que ve de la banda del PSOE”.

Francesc Homs ha qualificat també les paraules de l’ex president de Congrés dels Diputats com un “gran menyspreu que no podem tolerar de cap manera”.

Encara que Peces-Barba ha dit després que feia broma quan es va referir a que “aquest cop no caldrà bombardejar Barcelona”, el portaveu ha considerat que és una “broma de mol mal gust perquè ens han matat al president de Catalunya en el nostre país” i que “amb aquest tipus de coses no es fa broma”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 miquel, barcelona, 28/10/2011 - 18:57

Nosaltres sí que fem pena, apallisats, expoliats i encara parem l'altra galta. Sort que amb Polònia fem catarsi. Fins quan aquest fingiment?

#9 Kropotkin, Vic, 28/10/2011 - 18:57

¿Y vosotros? El gobierno de los mejores que no hace mas que aumentar el paro y hacer el payaso...

#8 adam, barcelona, 28/10/2011 - 18:53

És que som la seva colònia i fem pena perquè anem plorant, dissimulant i aguantant. Fins quan?

#7 Sara, Barcelona, 28/10/2011 - 16:12

Es inadmisible que un ciudadano con una categoria intelectual, y además rector de Universidad diga semejante sandez. Y por descontado, sus colaboradores demuestran una categoría humana y ética a la altura del betún.

#6 Albert, Tiana, 28/10/2011 - 16:05

Trobo les declaracions del sr Peixos molt encertada. Fomenta nous independentistes. Una declaració a la setmana, sisplau, sr Peixos, només una a la setmana, per caritat...