Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2016. 17:59h.

Homs afirma que unes noves eleccions "seran una gran oportunitat"

Malgrat que totes les enquestes indiquen que CDC perdria vots

Homs afirma que unes noves eleccions "seran una gran oportunitat"

Homs

El dirigent de CDC, Francesc Homs, davant d’un possible escenari electoral a l’Estat espanyol, ha apel·lat "a la gent que creu en la llibertat de Catalunya perquè voldrà dir que tornarem a tenir urnes i, aquestes, són una gran oportunitat". Homs ho ha dit malgrat que totes les enquestes indiquen que perdrien vots.
 
També ha valorat la visita de Mariano Rajoy a Barcelona i ha lamentat que el PP estigui “més pendent de fer actes de partit que de resoldre els problemes dels ciutadans” i ha recordat que “si del que es tracta és de fer complir la llei, s’ha de complir i cal pagar els deutes que són obligacions legals”.

“Si per alguna cosa s’ha distingit el PP els darrers temps és precisament per no complir la llei – ha dit Homs-  des de la del finançament, fins aquelles que afecten més directament les necessitats més bàsiques i elementals dels ciutadans.”

Igualment ha subratllat que “des del PP són els primers en no complir la legalitat ni els compromisos que tenen amb la gent, ni des del seu partit ni des de les institucions on governen”.

Francesc Homs ha lamentat que Rajoy no hagi sol·licitat reunir-se amb el president Puigdemont i ha afegit que “veig que Rajoy està tancat en ell mateix i en el seu partit i que és incapaç de parlar amb les institucions catalanes sobre el problemes de la gent.”

El portaveu de DL ha denunciat que “si tenen tanta urticària per reunir-se amb el president Puigdemont, almenys que diguin que no comparteixen sentències que ens obliguen a no poder fer front a la pobresa energètica”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Ricard 70, Cornellà, 11/04/2016 - 15:34

Jo vaig començar a votar Convergència el dia que ERC va fer el primer tripartit.
El meu vot no us fallarà!

#20 Kropotkin, Vic, 11/04/2016 - 09:37

Si Jaimito, si.... Jua, jua, jua,...

#19 Fran, Barna, 11/04/2016 - 07:26

Una gran oportunidad para que lo que queda de cdc se vaya definitivamente por el desagüe hacia las cloacas. Ahí acabarán todos los indepes ya lo dijo Duran; no seamos ilusos la potencia del Estado (Español) es mucho más fuerte que estas bravuconadas.

#18 No cal enganyar la gent, Bcn, 10/04/2016 - 19:16

Havíeu de fer una campanya imaginativa i creativa i nosequèmes, va ser un fiasco com tot el que foteu, ara parleu d'oportunitat quan sabeu perfectament que acabareu en no res. Val més que mireu d'arreglar l'embolic que teniu amb els tribunals.

#17 Galba, Bcn, 10/04/2016 - 11:32

Una gran oportunitat per continuar perdent vots i escons. Amb vostè, Sr Homs, es cosa segura.