Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2016. 19:32h.

Homs: “això és com una guerra”

“El que es jutja és la voluntat i dignitat del poble de Catalunya”

Homs: “això és com una guerra”

Homs, en roda de premsa

El diputat del PDECAT, Francesc Homs, ha dit en roda de premsa que l’enfrontament entre els tribunals espanyols i el Govern català són “com una guerra” i ha assegurat que “el que es jutja és la voluntat i dignitat del poble de Catalunya. El 9-N va ser un acte de dignitat col·lectiva que els va posar de mal humor”.

“Volen criminalitzar-nos i presentar-nos com a delinqüents quan el que hem fet és promoure la democràcia”, ha dit, a més de considerar que “presentar-nos com a criminals és un error gravíssim i posa l’Estat en un carreró sense sortida”.

Homs ha explicat que “ens guardarem tota l’artilleria jurídica per quan sigui el judici oral. El que no faré són recursos que no serveixen per res i fan la feina a la fiscalia”. “Això és com una guerra”, ha sentenciat.

També ha manifestat que “qui cregui que el Suprem no fa política és un fanàtic”. El dirigent del PDECAT ha ironitzat sobre les acusacions de la fiscalia perquè “no s’ha de ser molt llest, era públic i notori que em dedicava a això. Allò que vam fer ho vam fer a ple coneixement i consciència”.

Finalment ha deixat clar que “per aquesta via no ens aturaran” i ha considerat que “l’operació diàleg és una fantasia”. "No podran esborrar el 9N. Es va votar, malgrat van dir que no es podria. Igual que passarà amb el referèndum del 2017”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

133 Comentaris

Publicitat
#88 Calígula, Girona, 14/01/2017 - 21:56

Creo que la dirección de este periódico debería limitar el número de intervenciones por participante y así, no nos encontrariamos con un montón de comentarios reiterativos que únicamante demuestran la frustración de alguno por no poder imponer su criterio, y que además es de sobra conocido por

#87 la primera victima, carcelona, 30/12/2016 - 17:06

si esto fuerta una guerra estarias muerto hace mucho,

#86 PEP_1, Barcelona, 30/12/2016 - 16:21

Por suerte no ha visto en su vida una guerra. Ni tampoco la cárcel. "It's a fortunate son". Y por suerte para nosotros los "fortunate son" ni hacen revoluciones, ni van a la guerra, ni tampoco van a la cárcel. Se podría decir de otra forma, pero creo que se entiende perfectamente y también hay q

#85 nodamasdesielpobre, Vic, 30/12/2016 - 12:19

Y va y se lo cree . En fin , que le den el NOVEL , con uve , del injenio , con jota . Madre mia , quizás se hubiera ganado muy bien la vida con el Fofito y cia , y así hibiera perfecccionado no sólo su estilo , sino su mente .

#84 Bonafont i Vi, Vic , 30/12/2016 - 12:03

El cuento de PPBLE DE CATALUNYA aun sigue vendiendo?.
En Catadisney hay mas catetus de lo que parece. En el meu poble esta ben ple de catetus chulets.