Publicitat
Política · 12 de Juny de 2016. 10:32h.

Homs apel·la a la "gent desencantada"

"Hem de donar-los un missatge d’esperança"

Homs apel·la a la "gent desencantada"

Homs a l'acte de Gironella (foto: CDC)

El cap de llista de CDC, Francesc Homs, ha apel·lat el vot a la “gent desencatada” durant el míting que la seva formació ha fet a Gironella (Berguedà).  “Hem de donar-los un missatge d’esperança perquè ens en sortirem des del fonament de la feina feta”, ha afirmat. El candidat ha lamentat que “haguem de fer unes eleccions que no tocaven i per culpa dels qui ens donen lliçons contínuament”. “Quan estàs convençut, com ho ha demostrat el president Puigdemont aquesta setmana mitjançant la qüestió de confiança, te’n surts”, ha reblat.

Homs ha afirmat que “del govern del PP i del Tribunal Constitucional ja ens ho podem esperar tot però el que ha fet la CUP no t’ho esperes i menys quan s’ha carregat mil milions d’euros per a les persones més febles”. “Com es pot tenir la barra de demanar coses i posar-se al costat dels més febles quan la CUP els ha impedit tenir una mica més?”, ha afegit.

El candidat convergent ha assegurat que “hi ha gent que només es queixa i nosaltres plantem cara i és que de les pedres en fem pans”. “La gent de CDC hem estat a prova moltes vegades però sempre ens n’hem sortit”, ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 M. Nicolas, Hospitalet de Llobregat, 13/06/2016 - 13:58

Buff, leí a la rápida "A Homs se la pela la gente desencantada", Bien seguro que su acción política está a las antípodas de ese titular mal leído por mi, pero quizás en muchos aspectos es así. O quizás no, pero al ir tanto en coche oficial posiblemente no ha copsat totes les opinions del poble.

#16 Nen, Sqs, 13/06/2016 - 09:03

A CDC no tiene ningún sentido votarles, entre otras cosas porque ellos mismos enterraron las siglas CDC en su último congreso hace menos de 1 mes.
ERC es el que se queda con los votos de "DIVERGENCIA", aunque así y todo también dicen que baja. Votad a partidos constructivos, no destructivos!

#15 Us presento la solució, Bcn, 12/06/2016 - 20:40

SI realment voleu salvar el partit, sols heu de fer una cosa: PLEGAR i que altres sense passat negre i amb algún bagatge professional agafin el relleu. Vosaltres no podeu fer-hi absolutament res llevat de tractar de sobreviure i esgarrapar alguna poltrona.

#14 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 12/06/2016 - 18:53

Digueu-els-hi a les pobres gents desencantades, ARÇA LA MANUELA, i veureu com s'animen força.
Menys a la verdulera de Vic què ja està prou animada.

#13 Prudenci, Sabadell, 12/06/2016 - 14:42

Desconectant de CDC ...