Publicitat
Política · 27 de Març de 2012. 12:35h.

Homs apunta al "tripartit" per les concessions de les ITV

El portaveu del Govern afirma que la trajectòria dels detinguts és "impecable"

Homs apunta al "tripartit" per les concessions de les ITV

Homs

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha reclamat a l’oposició que no faci valoracions precipitades sobre les detencions del número dos de la Diputació de Barcelona, Josep Tous, i el sotsdirector de Seguretat Industrial de la Generalitat, Isidre Masalles, presumptament implicats en la trama de concessions il·legals de la ITV.

Després que el PSC ha demanat el cessament de Josep Tous, el portaveu del govern ha recordat, en declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio que “les adjudicacions darreres han estat fetes pel tripartit”, i ha assenyalat que “haurien de tenir un punt de prudència perquè al final, diguem-ne, a qui esmena la plana a aquesta suspensió de l’adjudicació que fa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és, precisament, al govern tripartit. Per tant, esperem una mica a veure quin n'és el desenllaç, a veure què s’acaba coneixent de tot aquest procediment, què s’acaba resolent per part de l’administració de justícia, i en farem l’anàlisi”.

Francesc Homs ha destacat, en tot cas, la feina dels darrers anys tant de Josep Tous com d’Isidre Masalles: “Jo el que li puc dir respecte al senyor Tous i al senyor Masalles, que són persones que coneixem, que tenen una trajectòria que per nosaltres ha estat sempre impecable, i li dic les coses com les coneixem i sense amagar-me’n gens, perquè això és així.”

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Terraxa, Terrassa, 27/03/2012 - 22:58

Doncs jo crec que han sucat tots, per què si durant tots aquests anys només sucava CiU tot i manar el Tripartit , voldria dir que l'habilitat corruptiva de CiU és immensa i la ineptitud del Tripartit estratosfèrica, i la veritat, ni una cosa ni l'altra.
Això sí, TOTS pringats.

#4 -emilio, a, 27/03/2012 - 16:57

pues por lo que he leido en ElPais el problema viene del año 2003, mas exactamente de la ultima semana del gobierno de Pujol que a toda prisa renovó las concesiones de la ITV. Dice ElPais que dias despues la Fundacion Trias Fargas recibió unas buenas donaciones.

#3 jajajjajajaajaaaaa, barceloan, 27/03/2012 - 14:10

claro por eso se lo llevan detenidos , y por eso las empresas concesionarias hicieron donaciones a la trias fargas, jajajajajajaaaaaaa

#2 Almogàver , La Sagrera , 27/03/2012 - 13:49

Nen, Homs, tu saps quin és la sindrome del corrupte? No?, No ho saps?. La sindrome del corrupte és la que pateixes tu, el contestar sempre : I tu més.

#2.1 Almogàver , La Sagrera , 27/03/2012 - 14:11

Mesalles, Gil, Palau, tots els esquitxats són masters d'ESADE, comproveu les dades, companys d'Urdangarin, la Gemma Montull, la Harts de l'11S i deixeples de Mena, Colet Petit, Diego Torres, Carlo Gallucci. Ara ja que contesti indignada l'Estudiant d'ESADE!!!

#1 Joan Guitart, Reus, 27/03/2012 - 13:28

Aqui teniu la última, espero que ho publiqueu.

Imputada la dona de Jordi Jané en el cas Campeón.

http://bit.ly/GUuFHY

#1.1 Enric, BARCELONA, 27/03/2012 - 13:37

ÉS MENTIDA
http://societat.e-noticies.c at/la-cap-del-gabinet-juridic- no-esta-imputada-63031.html