Política · 12 de Juny de 2016. 16:04h.

Homs aspira a "ser decisius a Madrid"

Diu que “els nostres vots aniran a preu d’or”

Homs aspira a "ser decisius a Madrid"

Puigdemont, Homs i Mas

El cap de llista de CDC, Francesc Homs, aspira a “ser decisius a Madrid”. Diu que és el que apunten totes les enquestes i que aquest fet “emprenya molt a algunes persones”. Ho ha dit durant el míting que el seu partit ha fet des del recinte modernista de Sant Pau de Barcelona, acompanyat pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’expresident, Artur Mas, i el candidat al Senat, Miquel Calçada. 

Homs ha alertat que “els nostres vots aniran a preu d'or”. I ha afegit que seran “a favor de Catalunya, del seu dret a decidir, de la seva llibertat i per tirar endavant el procés que lidera el president Puigdemont i la gent de Junts pel Si". "Saben que cada cop que hem estat decisius hem agafat el camí del compromís i de la responsabilitat, el camí que porta a canviar les coses”, ha reblat. 

El cap de llista de Convergència ha dit que Pablo Iglesias era “Zapatero bis” i ho ha justificat assegurant que "va venir ahir i va fer una gran proclama, defensaré els drets de Catalunya". Homs també ha afirmat que "el ministeri de la plurinacionalitat només l'he vist a Bolívia i al Canadà, serveix pels indígenes" i l'ha comparat amb la proposta del PSOE de portar el Senat a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Nen, Sqs, 13/06/2016 - 08:56

A CDC no tiene ningún sentido votarles, entre otras cosas porque ellos mismos enterraron las siglas CDC en su último congreso hace menos de 1 mes.
ERC es el que se queda con los votos de "DIVERGENCIA", aunque también dicen que baja. Votad otros partidos, que sean constructivos, no destructivos.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 12/06/2016 - 20:03

Quins anys aquells en que es pasejaven per terra santa sota pali, navegant sobre les onades de baba que els catalans decents els hi entregaven amb amor i pleitesia mentre construien la Catalunya rica i plena patria del seu cor que ara tenim, l´avantprojecte de la Itaca que ens tenen preparada.

#5 Mesetario2, Meseta2, 12/06/2016 - 17:20

Y yo que creía que la aspiración de CDC era ser GUIRI en Madrid!!!
Eso sí, si las encuestas aciertan, los de CDC en Madrid van a ser MENOS. Aunque supongo que ya se van acostumbrando, tanto en Madrid como el Parlamento Catalán.

Es lo que tiene la "astucia" de Míster 3%.

#4 Jack, Vic , 12/06/2016 - 16:53

CDC'Homs, Lo unico que van a decidir en Madrit es si se comen un bocadillo de calamares o unos callos con "chorizo".

#3 Grauero, Fora de Catalunya., 12/06/2016 - 16:50

...que este hecho "fastidia mucho a algunas personas"
"nuestros votos irán a precio de oro"
Luego te quejas de lo que te hacen con los votos la CUP. Eso es lo que quieres hacer tu¿,
Simple mercantilismo.