Política · 26 de Febrer de 2017. 13:20h.

Homs augura "la fi de l’Estat espanyol”

“Si hi ha una resposta penal davant el procés"

Homs augura "la fi de l’Estat espanyol”

Francesc Homs durant la roda de premsa

El portaveu del PDECAT al Congrés, Francesc Homs, ha assegurat que si “hi ha una resposta penal davant el procés serà la fi de l’Estat espanyol”. Ho ha dit poques hores abans de que comenci el seu judici en el Tribunal Suprem pel 9N . El diputat ha afegit que si l’Estat “respon per la via penal és que ha perdut” i ha assegurat que la sentència que surti del seu judici serà el “diapasó que marcaré el to” de la resposta penal al” procés català”.

Homs també ha acusat l’Estat d’estar “en fals” i de “violentar l’Estat de dret”. “Quan l'Estat incompleix sentències del TC no és delicte. Si ho fa la Generalitat és un delicte flagrant”, ha reblat.

“Això és un judici polític”, ha etzibat durant la roda de premsa. El dirigent del Partit Demòcrata Europeu Català ha afirmat que la seva estratègia es basarà en una “molt sòlida argumentació”. Preguntat per si respondrà totes les preguntes durant el judici, Francesc Homs no ha volgut respondre.  Ha dit que ho feia per un “component tàctic” i perquè si ho responia en la roda de premsa “ho sabrien els altres”.

Homs també ha afirmat que les informacions aparegudes sobre el cas del 3% “no són casuals”. També ha afegit que les primeres informacions sobre aquest cas van aparèixer “fa 12 anys” i que “mai s’acaba de demostrar”.

El portaveu del PDECAT al Congrés s'enfronta a una possible inhabilitació com a càrrec públic de 9 anys pels delictes de prevaricació i desobediència per la seva actuació com a exconseller de la Presidència durant el 9N. A diferència de Mas, Ortega i Rigau, Francesc Homs serà jutjat pel Tribunal Suprem per la seva condició d'aforat.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 Tom, Barcelona, 17/10/2017 - 22:07

Otra vez Quico!!!! Es que no aprende este pobre hombre !!!!!! Apoyos fuera del delirio sideral: cero..

#54 Mesetario, Meseta, 17/10/2017 - 19:25

Si Homs cambiase España por PDECAT, tendría muchas posibilidades de acertar.

Y no me refiero a que la antigua Convergencia cambie de nombre otra vez, sino a que desaparezca.

#53 emprenayt, bcn, 28/02/2017 - 13:00

La Puerta del Sol segueix d'empeus? Estic preocupat.

#52 Gregari, VNG, 27/02/2017 - 18:04

Y este gigante (Quicu) en su caída arrastrará al estado español, ja ja ja pobre desgraciat, a tú et caurà la pena mes grossa per tonto.

#51 Paganini, Bcn, 27/02/2017 - 10:49

.......El final del imperio español y del español, segun QUICO DAMUS. Esta borracho a todas horas?.