"S'ha de replantejar tot”

El candidat de Democràcia i Llibertat per a les eleccions generals, Francesc Homs, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha afirmat que “no estic disposat que la CUP, amb un discurs que no comparteixo per a res, es carregui tot el que hem construït entre tots”.

"Si la CUP fa una rectificació de la seva posició potser hi ha acord. S'ha de replantejar tot”, ha afirmat, a més de deixar clar que “jo no comparteixo l'ideari de desobediència. Hem de ser més rigorosos. Reivindico més seguretat jurídica”. Homs ha recordat que, malgrat apostar per la desobediència, “els diputats de la CUP han jurant la Constitució per accedir al càrrec”.

"La CUP, amb els seus vots contra Mas, ha impedit que la declaració aprovada dilluns tiri endavant”, ha lamentat. L’encara conseller creu que “qui ha suspès la declaració ha estat la CUP”. "No pot venir la CUP amb 10 diputats i carregar-s'ho tot", ha indicat. Homs creu que la formació antisistema actua "en contra de la gent treballadora".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Carlos Gomez, Bcn, 17/11/2015 - 01:56

Ni la familia de Alphonse Capone, ni tans sols la de Ali Baba va estar mai totalement imputada com la de Pujol I El Magnific.
Son els millors, son convergents.

#31 don Pelayo, Barcelona, 16/11/2015 - 19:09

Homs...a ver...como explicarte para q lo entiendas... la CUP antes q independentista(q tambien) es antisistema,anticapitalista y antiburgués...es decir, anti todo lo q representáis los Mas y compañia.
¿vais a pactar con quien os quiere destruir? Jajaja

#30 Marca de membrillo, Wondertown, 16/11/2015 - 18:26

Home, aixó de canviar de sigles cada tres mesos comença a ser sospitós. Ara es fan dir Democracia i libertad, com és diràn d'aqui un parell de mesos? Replegats per la mamella?, què passa, que canviant el nom ja no tenen responsabilitat per tot el que ja sabem?.

#29 Double face, Chez Fangue, 16/11/2015 - 16:08

Au vinga home, que l'única condició que us ha fet tirar enrrera després d'acceptar totes les burrades ha estat la de condemnar les malifetes de la familia Pujol. El día que us regalin dos vots per Mas us tornareu a baixar els pantalons.

#28 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 16/11/2015 - 16:02

Le temps ne fait rien à l'affaire.
Quand on est con, on est con!
Qu'on ait 20 ans, qu'on soit grand-père
Quand on est con, on est con!
Això canta Brassens, li dono la raó.