Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 13:00h.

Homs: "Catalunya no és escuma"

Màrius Carol: "tinc vertigen d'algunes coses"

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que la consulta no vol dir "independència". A més ha assegurat que Catalunya "no és escuma".

Homs, en una entrevista al canal 24H de TVE aquest dilluns, ha estat preguntat pel director de La Vanguardia, Màrius Carol, sobre què passarà si finalment no es fa la consulta. Segons el periodista, provoca "vertigen" pensar en el 10 de novembre si no s'ha pogut fer.

El portaveu ha contestat que "les coses plantejades des de la perspectiva democràtica mai no poden causar vertigen, si més no des del meu punt de vista". Carol, però, li ha recordat que a Catalunya hi massa emocions vinculades a l'anomenat procés català i que "això és com l'escuma, quan puja desborda el got".

"Sí, però estic convençut que ni Catalunya ni el que puguin sentir els catalans és escuma", ha replicat Homs abans de dir que "estem intentant fer aquesta consulta el 9 de novembre, estem al gener, i crec que la posició del govern espanyol no és sostenible en el temps".

I és que ha argumentat que "hi ha una confusió, s'intenta confondre el que és fer una consulta amb la independència i es pot estar a favor de la consulta i en contra de la independència".

Homs, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#22 pep, vilanova i la geltru, 22/01/2014 - 21:18

No es pot jugar amb els sentiments i la força del poble

#21 ####### mercado de 47 millones y no de 7 #######, ., 21/01/2014 - 19:03

Las multinacionales extranjeras instaladas en CAT (España), están muy preocupadas por las implicaciones económicas que tendría la posible SECESIóN de Cataluña. El diario recoge entrecomillados a varios países:

EEUU: "Muchas empresas están aquí para un mercado de 47 millones y no de 7"........

#21.1 vicme, bcn, 21/01/2014 - 23:10

Por si te has perdido algo en los ultimos 20 años, las multinacionales estan aquí para un mercado que se llama Europa (CE) de 500 millones y no de 47..

#20 BEJOTA, bcn, 21/01/2014 - 18:42

Las multinacionales extranjeras instaladas en España están muy preocupadas por las implicaciones económicas que tendría la posible independencia de Cataluña. El diario recoge entrecomillados de varios países.

EEUU: "Muchas empresas están aquí para un mercado de 47 millones y no de 7".

#19 Arruix!, Arruix!! (=MALLORQUÍ)/Fora!(=cat-LLEMOSÍ), ., 21/01/2014 - 18:24

Arruix, arruix, PAN-CATALANISTES.... Fora de Mallorca i València. Visca es valencià! Visca es Mallorquí!! Visca Espanya!!!..... ARRUIX pancatalanistes de Mallorca, València i ses Balears!!...."Barco de rejilla" per tots els Pan-catalanistes adoctrinadors i mentiders. Bon viatje!................

#18 ##### País "tranquilo y normal" #####, ., 21/01/2014 - 17:32

Para que Catalunya fuese un País "tranquilo y normal", el Govern de Artur Mas debería empezar por acatar SENTENCIAS y CUMPLIR y hacer CUMPLIR las LEYES, como pasa en cualquier País "tranquilo y normal"..................................................................