Política · 11 de Setembre de 2009. 01:01h.

Homs compara l'Estat espanyol amb una dictadura

Per negar "l'exercici de la llibertat d'expressió" en el referèndum d'Arenys

Francesc Homs, diputat de CiU al Parlament i membre de l'executiva nacional i permanent de CDC, ha comparat l'Estat espanyol amb una dictadura en el seu discurs al Fossar de les Moreres després de la manifestació de la JNC. Homs ha dit que "l'Estat espanyol ja ens ha ensenyat fins on és capaç d'arribar. L'actuació del Govern espanyol, el recurs que ha presentat contra la consulta d'Arenys hauria de fer caure la cara de vergonya a qui en donen suport. Afirmar, com afirmen, que la consulta s'ha de prohibir 'porque puede perjudicar la estabilidad social y política en función del uso y la interpretación de la propia consulta' és negar l'exercici de la llibertat d'expressió i és propi de les dictadures. Per cert, això que us he llegit ho diu el Govern espanyol a través de l'advocat de l'Estat, que em sembla que és més caverna que qualsevol caverna de les que ja coneixia".

Homs ha afegit que els drets que va perdre Catalunya al 1714 "són els drets de la llibertat. Són els drets que ens van fer predre amb les armes i recuperarem amb la democràcia i llibertat", ha vaticinat. Als parlaments al Fossar de les Moreres també hi ha assistit, però no ha pres la paraula, el líder municipal de CiU, Xavier Trias, així com el secretari executiu de comunicació i estratègia, David Madí.

Francesc Homs, durant la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Isabel, Toledo, 11/09/2009 - 22:05

España es desde el tanto-monta, anteriormente nos iba de puta madre hasta que vinisteis los fenicios.

#11 Espanyolisme és tercermundisme, Lleida, 11/09/2009 - 17:42

javier de badalona, si espanya no fos una dictadura tercermundista tu i tots els xarnegos i anticatalans no seriau aquí a colonitzar-nos, estariau al pueblo vivint del PER,borratxos, collint olives i donant bellotes als porcs..Sinó t'agrada fot el camp

#10 xavi, badalona, 11/09/2009 - 15:15

DICTADURA ES LO QUE ESTEU FENT ELS NACIONALISTES, IDIOTA!
VISCA ESPAÑA, Y VISCA CATALUNYA!!!

#9 Rafel de Rubí, Rubí (Vallès Occidental), 11/09/2009 - 15:07

No és una dictadura qui nega a expressar l'opinió de la població??. No és una dictadura qui permet que es manifestin una colla d'assassins de nefasta memòria?. I és que un país civilitzat, això no es toleraria. Però Espanya, és civilitat? NOOOOOO!

#8 amoscaciques, girona, 11/09/2009 - 14:50

També diràs això quan necesiteu al PP per governar Catalunya? Foten fàstic aquests regionalistes de CIU. VISCA ESPANYA!!!