Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2015. 14:28h.

Homs demana "respecte" per a les mesquites salafistes

El conseller creu que no s'ha d'"estigmatitzar cap confessió religiosa"

Homs demana "respecte" per a les mesquites salafistes

Homs, durant la roda de premsa

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha demanat “respecte” per les mesquites salafistes perquè “considera que no s’ha d’”estigamatitzar cap confessió religiosa”.

Preguntat per e-notícies sobre les 50 mesquites salafistes que hi ha a Catalunya, el portaveu del Govern ha manifestat que “s’han de fer les mateixes coses que es fan amb qualsevol expressió religiosa, que és expressar-hi respecte i no victimitzar-ho si no hi ha raons per fer-ho”. 

Homs ha afegit que “el ministre de l’Interior no ha estat encertat amb les declaracions que ha fet aquests últims temps” perquè “acaba generant una sensació molt estranya”. “No ha estat prudent”, ha afegit.

Finalment, ha demanat “un gran sentit de prudència, que no s’extitmatitzi a ningú de cap confessió religiosa i que si hi ha algun tipus de problemàtica, que sigui tractat des d’aquesta perspectiva”. “Sense etiquetes i sense generalitzacions”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#51 different, barcelona, 03/12/2015 - 15:28

Sr. Homs : se nota que la pregunta le ha cogido por sorpresa, no tiene ni idea de lo que representa el salafismo, lo cual es imperdonable para un dirigente político. Si no sabe de que habla, primero hay que tener prudencia y no decir estupideces. Lea un poco más, ¡le hace falta!

#50 Noti, Barcelona, 14/11/2015 - 01:09

Que penoso llega a ser este payaso. CDC va a desaparecer del mapa y ellos se lo han buscado

#49 Prepareu-vos nengs, Bcn, 08/06/2015 - 18:27

Encara algú pot votar aquesta trepa?

#48 asterix, lh, 08/06/2015 - 11:32

Homs
Els salafistes no respectaran Europa, ni a catalunya ni a tu.

#47 Pep, Reus, 08/06/2015 - 11:30

Com pot ser que el nostre Govern, de Catalunya defenssi mes la cultura dels de fora...quant aquesta gent atenta contra occident a tot arreu on pot ?? ULL, aquesta política pot fer perdre molts vots als sobiranistes !!